Scandal la Alba Iulia de Centenar. SRS: S-a amorsat o bombă

Un scandal uriaș a fost stârnit la Alba Iulia. Sorin Roșca Stănescu atrage atenția asupra unei probleme creată de niște panouri puse în apropierea cetății.

Sorin Roșca Stănescu atrage atenția asupra unui gest care poate fi considerat o umbrire a sărbătorii naționale. În anul Centenar, la Alba Iulia, au fost montate în oraș panouri luminoase în care se menționează celebrabrea a 303 ani de la lucrările de fortificare făcute de Austro-Ungaria.

"Se întâmplă un scandal, s-a amorsat o bombă cu ceas în inima municipiului Alba Iulia, acolo în statrul de desfășurare al acestor mari evenimente. Noi sărbătorim Centenarul Marii Uniri, alții sărbătoresc 303 ani. Cine sunt alții? Alții sunt austriecii. Deci vechea Austro-Ungarie, acum 303 ani, a finalizat niște lucrări de foritificare a unei părți din zona militară a cetății Alba Iulia. Și s-au trezit ei după 303 ani, deci nu la 300 de ani, să pună două uriașe panouri luminoase care sunt exact în zona în care se vor desfășura aceste evenimente. Noi serbăm faptul că am scăpat de Austro-Ungaria, la capătul acelui război Austro-Ungaria a dispărut ca imperiu și noi astfel am devenit și uniți și independenți. Și noi acum ce facem, serbăm un eveniment de construcție militară creat acum 303 ani de Austro-Ungaria?", a declarat Sorin Roșca Stănescu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel