Scandal în lumea regalității: o prințesă, acuzată că a făcut avort

Nu are sânge nobil, dar este elegantă și iubită de milioane de oameni, datorită stilului plăcut și a discreției de care a dat dovadă, însă acum este subiectul unui scandal. Prințesa Letizia a Spaniei este acuzată chiar de propriul văr că, înainte de a se căsători cu prințul moștenitor, a făcut o întrerupere ilegală de sarcină, pe care a ascuns-o față de viitorul soț.

În anul 2004, Letizia a devenit soția prințului moștenitor al Spaniei. Ea a renunțat la cariera de jurnalist și s-a dedicat exclusiv datoriilor nobiliare, punându-și la punct o imagine pe care nimeni nu a îndrăznit să o păteze până acum, scrie perfecte.ro.

Deși au mai existat controverse care au vizat prima căsnicie a prințesei Letizia și divorțul care a urat, acuzația pe cre i-o aduce, acum, vărul său în cartea "Adios Princesa" este destul de serioasă.

Acesta susține că Letizia a făcut un avort în 2002, pe vremea când procedura era ilegală în Spania, viitoarea prințesă riscându-și atât sănătatea, cât și libertatea pentru a-și ascunde trecutul rușinos. Prințesa Letizia este acuzată și de înșelătorie, întrucât ar fi cerut distrugerea tuturor documentelor care dovedeau încheierea ilegală a sarcinii înainte de logodna cu Felipe, de teamă ca acestea să nu o împiedice să pătrundă în Casa Regală.

Deocamdată, Casa Regală nu a avut nicio poziție față de aceste acuzații.

Prințul Felipe s-a logodit cu Letizia Ortiz Rocasolano la 1 noiembrie 2003, iar ceremonia religioasă a căsătoriei a avut loc la 22 mai 2004 la Catedrala Santa María la Real de la Almudena din Madrid.

Cuplul princiar are două fiice: Infanta Leonor, născută în 2005, şi Infanta Sofia, născută în 2007.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel