Scandal dronă Piața Victoriei. Susținător proteste, atac la cel care a filmat

Procurorii anchetează, împreună cu Autoritatea Aeronautică Română, folosirea ilegală a unor drone în timpul protestelor din Piaţa Victoriei.

Cătălin Striblea, susținător al protestelor din Piața Victoriei, a spus că nu i se pare normal ca aceste drone să fie folosite pentru că pun în pericol viața oamenilor.

"Un cetatean este anchetat pentru c-a folosit o drona deasupra multimii din Piata Victoriei. Omul se plange ca nu e lasat sa filmeze multimea, ca PSD nu vrea sa se vada cati oameni sunt, ca legislatia este vaga. Poate are dreptate, dar mie mi se pare periculos sa ridici o drona deasupra unei multimi de oameni.

Nu mi se pare ok sa stiu ca pe deasupra mea se dau baietii cu dronele oricat de bine intentionati sunt. Nu stiu cat de bune sunt aparatele, nu stiu cat de priceputi sunt, nu vad de ce as fi expus unui risc doar pentru cateva imagini bune.

Sunt convins ca daca totul era foarte comod si in regula, primele care ar fi adus drone sunt televiziunile care au proceduri si resurse sa aduca cei mai buni oameni. Dar nu au facut-o si banuiesc ca nu o fac fix din ratiuni de securitate", a scris jurnalistul pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel