Scandal cu controloare! Ce face o tânără prinsă fără bilet

Angajatele societății care are ca obiectiv controlarea biletelor și abonamentelor de pe mijloacele de transport ale Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) Constanța au fost surprinse în timpul unui scandal avut cu o persoană surprinsă fără bilet.

Imaginile au fost filmate astăzi, în jurul orei 15.00, în apropierea Gării CFR Constanța, și arată că cele două femei încearcă să rețină o tânără prinsă fără bilet. Intre controloare și tânără are loc un moment mai tensionat. Cele două femei o țin strâns, de mână, pe aceasta, iar la un moment dat fata se smucește și lovește peste mână una din controloare, scrie reporterntv.ro.

'Ce mă bate tâmpita! Ține-o mă! Lasă-mă-n pace, tâmpito! Ia uite, mă, ce mi-a făcut!', se vaită angajata societății amintite.

Totul s-a întâmplat sub privirile îngăduitoare ale colegei și altor persoane. De altfel, nici un jandarm aflat la fața locului nu oprește incidentul.

Militarul intervine tardiv, în momentul în care tânăra reușise să scape de 'garoul' femeii și se îndepărtează de aceasta.

VEZI VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel