Satul curcubeu. Localitatea trezită la viață care a devenit atracția momentului

Un sat necunoscut din sudul Indoneziei a avut parte de o transformare dramatică.

O mulțime de oameni au fost atrași la Kampung Pelangi în Randusari, Java Centrală, după ce oficialii guvernului local au plătit pentru ca acesta să fie transformat într-un "sat curcubeu".

Comitetul consiliului din zonă a oferit un buget de 300.000.000 de Rupii indoneziane - sau 17.000 de lire sterline - pentru a fi transformat într-o atracție, luna trecută. 

Asociația indoneziană a constructorilor din Semarang din apropiere a furnizat materiale pentru proiect, a declarat Lonely Planet, în timp ce primarul Semarang, Hendrar Prihadi, a contribuit, de asemenea, la efortul de a picta manual unele dintre zidurile goale ale celor 232 de case.

Schema, care a durat mai mult de o lună, a fost finalizată în sfârșit la sfârșitul lunii aprilie și a devenit de atunci virală pe social media.

În ultimele zile, un număr de vizitatori dornici au împărtășit imagini cu privire pe Instagram, unde colecția vii de case colorate ajunge acum la o audiență globală.

Fiecare dintre proprietăți au prins viață, acum fiind colorate cu zig-zag galben, purpuriu și albastru.

O clădire, situată la capătul unei pasarele pietonale, prezintă un curcubeu metaforic, în timp ce un perete din apropiere este decorat cu iubire cu pete multicolore.

O altă piesă de artă vede un rechin 3D care încearcă să muște trecătorii în timp ce se deplasează pe străzile abrupte de lângă râu, care este, de asemenea, pe cale să facă o clarificare ca parte a regenerării regiunii.

Omul din spatele viziunii, un profesor de 54 de ani, numit Slamet Widodo, a declarat pentru postul din Jakarta că a fost inspirat de regiuni asiatice similare care au avut ascensoare similare.

 

FOTO:

 

(w670)

 

(w670)

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel