Sarkozy se declară mulţumit de politica sa externă, în ciuda erorilor privind lumea arabă

sarkozy
sarkozy

Ministerul Administraţiei şi Internelor are angrenaţi în acţiunile de înlăturare a efectelor vremii nefavorabile 12.692 de angajaţi care acţionează cu 2.209 autospeciale, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al MAI, Marius Militaru, într-o conferinţă de presă.

Situaţia defalcată pe structuri este, potrivit purtătorului de cuvânt, următoarea: 3.060 poliţişti, 2.788 jandarmi, 6.944 personal ISU şi, de asemenea, opt elicoptere ale MAI care sunt pregătite oricând să decoleze.

Conform lui Marius Militaru, în urma declarării codului portocaliu de ninsori şi viscol CNADNR ia în calcul şi închiderea punctelor vamale din sudul ţării, respectiv PTF Giurgiu-Ruse, Bechet, Calafat şi Negru Vodă.

Până în prezent, în ţară se înregistraseră din cauza temperaturilor scăzute 256 cazuri de hipotermie transportate cu ambulanţa, iar numărul total al persoanelor transportate de serviciul de ambulanţă în aceeaşi perioadă se ridică la 2.493 de persoane. "Deja am avut nişte misiuni care au fost desfăşurate încă de la primele ore. Este vorba de nişte situaţii de urgenţă medicale în Tulcea şi la Arad", a declarat Marius Militaru în conferinţa susţinută la sediul MAI.

Purtătorul de cuvânt a dorit să menţioneze că în Capitală elicopterele Ministerului de Interne nu pot fi ridicate de la sol din cauza plafonului de nori care se află la o înălţime de doar 100 de metri, aparatele neputând zbura în aceste condiţii.

Marius Militaru a precizat, de asemenea, că ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, va susţine, de la ora 19,00, o videoconferinţă cu prefecţii din teritoriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel