Şansă pentru Tătăruşanu. Mike Maignan s-a accidentat din nou

Facebook Ciprian Tătăruşanu
Facebook Ciprian Tătăruşanu

Portarul titular al lui AC Milan, Mike Maignan, s-a accidentat din nou, lucru care poate reprezenta o şansă importantă pentru Ciprian Tătăruşanu, cel care i-a ţinut locul în poarta milanezilor. 

Francezul Mike Maignan, portarul titular al lui AC Milan, s-a accidentat din nou atunci când se pregătea să revină după o perioadă în care a fost indisponibil, iar locul său între buturile campioanei din Serie A a fost luat de românul Ciprian Tătăruşanu, a anunţat miercuri Sky Sport.

Mike Maignan are o problemă la gambă, iar examenele la care este supus vor arăta cât de gravă este aceasta. Francezul s-a accidentat la gamba dreaptă pe 25 septembrie, iar revenirea sa era aşteptată în în meciul de campionat de sâmbătă cu Monza. În absenţa lui Maignan, Ciprian Tătăruşanu a bifat în această toamnă cinci prezenţe pentru rossoneri, trei în campionat şi două în Liga Campionilor. Românul a prins şi în stagiunea trecută mai multe meciuri când francezul a fost accidentat.

Milan este acum pe locul 3 în Serie A, cu 23 de puncte după 10 etape, la trei puncte de liderul Napoli, scrie Agerpres.

Radu Ştefan, la ultimul sezon din carieră: 99% mă retrag

Fundaşul Radu Ştefan, legitimat la Lazio Roma, a decis să se retragă din activitate la finalul sezonului 2022-2023. 

”Vă spun, în proporție de 99% mă voi retrage la finalul acestui sezon. Încă e devreme, dar vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să-mi termin cariera aici.

Nu cred că sunt șanse ca eu să mai joc și în sezonul următor (n.r sezonul 2023/2024), am luat această decizie. Vreau să mă distrez în acest an și să câștig un trofeu alături de Lazio. La finalul sezonului mă voi gândi la viitor, acum nu știu ce voi face după retragere.

Am rămas cam singurul veteran de pe aici (râde). Fanii echipei sunt extraordinari și vreau să-i mulțumesc președintelui Lotito pentru tot ce face aici. Clubul a crescut enorm”, a transmis Ștefan Radu, potrivit lalaziosiamonoi.it.

De ce se retrag fotbaliştii români din echipa naţională. Dorinel Munteanu: Nu au simţit această bucurie. Să renunţi e cel mai uşor

După ce Alin Toşca s-a retras din echipa naţională înainte de Liga Naţiunilor, Alex Mitriţă i-ar fi informat pe secunzii lui Edi Iordănescu că nu va mai răspunde convocărilor. 

Celor doi li s-ar putea alătura Alexandru Maxim şi Vlad Chiricheş, doi dintre fotbaliştii criticaţi după meciurile din Liga Naţiunilor disputate de tricolori. 

Invitat în emisiunea La Sud prin Sud-Est, Dorinel Munteanu, românul cu cele mai multe selecţii în echipa naţională (134) a vorbit despre acest subiect şi a încercat să explice de ce aceşti fotbalişti renunţă atât de uşor la prima reprezentativă. 

"Eu cred că este o problemă la nivelul atmosferei din cadrul lotului. Nu doar aceşti jucători s-au retras, ţinem minte şi de Mirel Rădoi, au mai fost şi alţii. Atmosfera spune totul! 

Un jucător ca Mitriţă poate câştiga meciuri, dacă e în formă bună. Dar nu sunt agreaţi! Nu e o atmosferă propice la echipa naţională pentru performanţă!", a declarat Dorinel Munteanu, exclusiv pentru DC NEWS şi Lider FM. 

Am continuat, însă, subiectul, şi am vrut să aflăm de ce jucătorii şi-au pierdut plăcerea de a juca, având în vedere că fotbalul este, până la urmă, un joc. 

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel