Sănătatea Cluj, petrecere nebună după eliminarea Viitorului: “Ce echipă avem, ne face să bem!”

Viitorul Constanța, deținătoarea en-titre a Cupei României, a fost eliminată de Sănătatea Cluj în șaisprezecimi. Rus a marcat unicul gol al partidei în minutul 12.

După meci, în vestiar, jucătorii echipei Sănătatea Cluj, în frunte cu Ionuț Rada, veteranul din apărare, au cântat și au cerut conducerii bani pentru succesul eroic de pe Cluj Arena.

La finalul jocului, in vestiarul celor de la Sanatatea a fost nebunie. "Am scris istorie, baieti", au strigat jucătorii.

Și s-a cântat "Să vină banii la băieți", într-o euforie totală. Rada a spus după meciul cu Viitorul că trăiește o zi de excepție: "Este una dintre cele mai fericite zile din cariera mea de fotbalist. Am mai trăi momente frumoase și la alte echipe din România, dar calificarea cu Sănătatea Cluj în fața deținătoarei Cupei este cu totul altceva".

'Virușii verzi' au mai cântat din toate piepturile: ”Ce echipă-aveeeem! Ne face să beeem!”.  Eliminarea Viitorului lui Gică Hagi reprezintă cea mai mare performanță din istoria clubului Sănătatea Cluj, înființat în 1986.

Citește și: Viitorul, deţinătoarea trofeului, eliminată din Cupa României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel