Salată de boeuf dietetică. Cea mai bună REȚETĂ. Hâncu: Iată secretul!

Salata de boeuf nu poate lipsi de pe masa de Crăciun. Dar cum facem astfel încât să nu fie bombă calorică? Dr. Anca Hâncu, medic nutriționist cunoscut, a explicat care este secretul.

„Mă întrebau cunoscuți, zilele trecute, ce facem cu faimoasele preparate pe post de aperitiv din perioada Crăciunului: ouăle umplute, salata de boeuf, salata de vinete. Ce facem când vine soacra, mama, mătușa, cu faimoasa salată de boeuf care este ornată cu un munte de maioneză? Ca nutriționist, le voi da răspunsul: ne bucurăm de toate cu măsură și cu inteligență", își începe pledoaria dr. Anca Hâncu.

Maioneza, cuvântul cheie

Contează, spune nutriționistul, cum le prepari și cât de multă maioneză pui. Asta face diferența dintre o bombă calorică și un aliment prietenos cu dieta.

„În primul rând, un sfat pentru gospodinele interesate de stilul de viață sănătos, care vor trebui să aibă grijă. Și le-aș recomanda un fel de rețetă. Salata de boeuf poate fi pregătită cu puțină maioneză, poate să nu conțină niciun fel de carne, pentru că vor fi foarte multe preparate cu carne în perioada Crăciunului, poate să aibă cât de multe murături – castraveți murați, dar poate să aibă și gogoșari murați -, și, sigur, pentru gust, să aibă muștar din plin. La ornare, vă rog din suflet, nu mai folosiți maioneză, pentru că o încărcăm îngrozitor caloric, și încărcăm cu grăsime acel preparat. Ornând cu castraveți murați, salata de boeuf poate deveni un aperitiv echilibrat", arată dr. Anca Hâncu.

CITIȚI CONTINUAREA PE DC MEDICAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel