Salarii în construcții. Site de informare pentru migranți, lansat de DG EMPL

locuinte noi
locuinte noi

Salariile migranţilor din construcţii nu sunt egale în Uniunea Europeană, în condiţiile în care 42% din forţa de muncă detaşată se află în acest sector, astfel că Federaţia Europeană a Lucrătorilor din Construcţii şi Lemn a lansat un site de informare.

'Federaţia Europeană a Lucrătorilor din Construcţii şi Lemn a dezvoltat un pachet de informaţii precise, concise şi uşor accesibile, cu privire la condiţiile de muncă şi salarizare în sector, precum şi punctele de contact ale organizaţiilor sindicale din fiecare stat membru.

Toate informaţiile sunt disponibile în cadrul unui site (http://www.constructionworkers.eu), al cărui scop este acela de a furniza lucrătorilor migranţi sau celor detaşaţi informaţii precum: nivelul salariilor, program de lucru, premii, concedii, deduceri salariile, scheme pentru boală şi accidente de muncă, scheme de pensii şi alte informaţii similare', se arată într-un comunicat al Blocului Național Sindical.

Site-ul oferă informaţii pentru 28 de state europene şi este disponibil în 24 de limbi, inclusiv limba română. Această pagină web este rezultatul unui proiect iniţiat de Federaţia Europeană a Lucrătorilor din Construcţii şi Lemn cu sprijinul financiar al Comisiei Europene (DG EMPL).

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel