S-a încheiat telenovela Ronaldo la Juventus. Ce a decis 'Bătrâna Doamnă'

S-a încheiat telenovela Ronaldo la Juventus. Ce a decis 'Bătrâna Doamnă'
S-a încheiat telenovela Ronaldo la Juventus. Ce a decis 'Bătrâna Doamnă'

Cristiano Ronaldo (36 de ani) mai are contract cu Juventus doar un an, iar 'Bătrâna Doamnă' nu-i va prelungi contractul starului portughez.

Cristiano Ronaldo va pleca de la Juventus în vara viitoare. Clubul italian au luat aceast hotărâre din cauza pretențiilor financiare exagerate ale lui Cristiano Ronaldo, scrie Sky Sports. Cristiano Ronaldo are un salariu de 30 de milioane de euro pe an.

În sezonul trecut, Ronaldo a terminat pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Serie A, cu 29 de reuşite, dar Juve a încheiat doar pe poziţia a 4-a, transmite Agerpres.

Cristiano Ronaldo "este nebun", a afirmat Florentino Perez, potrivit unei noi înregistrări

Cristiano Ronaldo "este nebun", a afirmat Florentino Perez, potrivit unei noi înregistrări publicate de ziarul online El Confidencial.

"Este nebun. Tipul acesta este un idiot, un bolnav. Crezi că tipul ăsta este normal, însă nu este, altfel nu ar face lucrurile pe care le face. Toată lumea a văzut ultima prostie pe care a făcut-o. De ce crezi că a făcut prostia asta?", a declarat Florentino Perez despre vedeta portugheză, care a jucat la Real între 2009 şi 2018. El Confidencial nu a explicat în ce context a făcut Perez aceste afirmaţii.

Afirmații extrem de dure și față de alți fotbaliști

Perez a spus lucruri foarte dure şi despre alţi jucători, agentul de jucători Jorge Mendes şi Jose Mourinho, care a antrenat-o pe Real între 2010 şi 2013.

"Mendes nu gestionează nimic cu el (Ronaldo - n. r.). Cum nu gestionează nimic cu Mourinho. Absolut nimic. La fel cu interviurile. Nimic. Sunt nişte tipi cu un ego teribil, nişte răsfăţaţi amândoi, şi el şi antrenorul, şi care nu văd realitatea, fiindcă ar putea câştiga mult mai mulţi bani dacă ar proceda altfel. Amândoi sunt nişte anormali, fiindcă vorbim de mulţi bani din drepturile de imagine. În plus, cu faţa asta pe care o au, cu latura asta dificilă, nimeni nu-i place...", a spus Perez.

Cum se apără Florentino Perez


Perez a reacţionat marţi după publicarea de către El Confidencial a unor înregistrări vechi în care el îi critica dur pe Iker Casillas şi Raul Gonzalez, doi dintre cei mai mari fotbalişti din istoria echipei.

Într-una din înregistrări, datând din 2006, la puţin timp după încheierea primului său mandat în fruntea lui Real, Florentino Perez a spus că Iker Casillas şi Raul sunt "cele două mari escrocherii de la Real Madrid'.

'Frazele reproduse sunt pronunţate în conversaţii înregistrate clandestin de dl. Jose Antonio Abellan (ziarist - n. r.), care încearcă de mulţi ani fără succes să le vândă', a declarat Perez într-un comunicat al clubului, în care menţionează 'fraze scoase din context'.

"Cred că dacă aceste înregistrări ies la iveală acum, după atâţia, se datorează faptului că sunt unul dintre promotorii Super Ligii", a adăugat preşedintele lui Real, care nu exclude să se adreseze justiţiei în acest dosar, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel