Ruxandra Săraru nu mai vrea să plece din SRR

ruxandra sararu
ruxandra sararu

Ruxandra Săraru a depus o cerere prin care solicită retragerea demisiei sale de la conducerea Direcţiei Comunicare şi Marketing din SRR, urmând ca Demeter Andras, preşedintele-director general al Radioului Public, să o analizeze şi să decidă până pe 6 ianuarie dacă va accepta solicitarea acesteia.

[caption id="attachment_28798" align="alignleft" width="300" caption="Sursa foto: a1.ro"][/caption] Demeter Andras a declarat că Ruxandra Săraru doreşte să îşi retragă demisia. "A depus o cerere prin care solicită să i se înapoieze demisia. Trebuie să ne gândim. Până în 6 ianuarie o să decid dacă o să îi accept sau nu retragerea demisiei. Demisia este un act unilateral, dar retragerea demisiei depinde şi de voinţa mea", a spus Demeter Andras.

Marţi dimineaţă, Demeter Andras a declarat că Ruxandra Săraru şi-a depus demisia din funcţia de director al Direcţiei Comunicare şi Marketing din Societatea Română de Radiodifuziune (SRR).

"Doamna Săraru şi-a dat demisia. Demisia poate fi validată când vrea doamna Săraru sau poate fi decizia conducerii şi demisia poate fi validată în termen de 30 de zile. O să vedem dacă doamna Săraru vrea să îşi retragă sau nu demisia. Sigur, dacă doreşte să revină asupra demisiei sale, atunci intervine şi voinţa mea. Dar deocamdată nu m-a anunţat că ar dori să îşi retragă demisia", a spus atunci Demeter Andras.

El a precizat că Ruxandra Săraru l-a anunţat de câteva ori, în ultima perioadă, că vrea să demisioneze. "A invocat probleme în departamentul său, cu subordonaţii şi şefii de serviciu", a mai spus Demeter Andras, citat de Mediafax

Potrivit paginademedia.ro, Ruxandra Săraru a declarat: "Nu mai există onoare. Au fost nenumărate gentlemen's agreements cu preşedintele-director general pe care el le-a încălcat în mod repetat".

Ruxandra Săraru a fost numită director de Comunicare şi Marketing al Societăţii Române de Radiodifuziune, cu delegaţie, începând cu data de 15 septembrie 2008. Ulterior, ea a câştigat acest post în urma unui concurs organizat de Radioul Public.

La momentul numirii sale în funcţia de director al Direcţiei de Comunicare şi Marketing din SRR, Ruxandra Săraru era consilier principal al conducerii Radioului Public şi preşedinte al "Fundaţiei Radio România".

Ruxandra Săraru are o experienţă bogată în mass-media audiovizuală, fiind redactor de rubrică la Radio România (în perioada 1990 - 1996) şi director de programe la Radio Total. Şi-a continuat activitatea jurnalistică în televiziune (1996 - 2004) şi a revenit la Radioul Public în anul 2004.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel