Rusia, război cu România? Chirieac: Diversiune masivă. Ce se urmărește cu adevărat

Rachete
Rachete

Bogdan Chirieac a analizat declarațiile incendiare ale analistului rus Pavel Felgenhauer care a susținut că Rusia va declanșa un război regional și va bombarda scutul NATO de la Deveselu.

"Concluzia mea este că avem de-a face cu o diversiune masivă din partea Rusiei la acest moment, poate pentru a trece mai ușor construcția Nord Stream 2, a doua mare conductă de gaze care va lega direct, prin Marea Baltică, Rusia de Germania. Nord Stream 2 s-a oprit știți foarte bine, s-a oprit și de un refuz în România, prin convorbirea telefonică a doamnei Merkel cu doamna Dăncilă. De aici cred eu că a apărut această declarație. Sunt niște aberații spuse acolo pentru că Rusia nu poate să facă față unui război convențional cu NATO, nu are capacitatea economică. (...) Brusc a devenit casus beli baza de la Deveselu", a explicat Chirieac.

Ce încearcă să acopere Rusia


"Cred că două lucruri se încearcă să fie acoperite cu astfel de declarații. Primul este șocul relației într-adevăr preferențiale dintre Germania și Rusia. Nord Stream 2 schimbă securitatea energetică a Europei. În Europa, Germania comandă, grație relației preferențiale cu Rusia. Al doilea este războiul hibrid desfășurat cu contribuția partenerilor occidentali ai României, războiul din țara noastră care a pus România în genunchi. Mă refer la ideologia aceasta a luptei anticorupție care nu a mai fost anticorupție, ci o ideologie care să șubrezească, să distrugă esența și fundamentul unei națiuni. Ce remarcăm în momentul acesta? Inițial SUA erau vârf de lance, că așa credeau că e bine. Apoi au făcut oarecum un pas lateral. Vârf de lance sunt acum Germania și Olanda. Mereu am susținut că în spate se află Rusia. Ce rezultă de aici, eu nu exclud o revigorare a poliției politice în România, coafată în luptă anticorupție. Și acest lucru poate fi acoperit de astfel de declarații. Adică pe de o parte, Rusia agită avioanele și rachetele și în spatele frontului ei acționează pe căi știute cum au făcut și până acum, distrugând țara. Racheta nu o să plece niciodată și nici avionul MIG 31. Nu mai este nevoie", a mai spus analistul politic.    

VEZI ȘI:  

Avertismentul unui analist rus. Radu Tudor: Are dreptate. Rusia vrea război

Alex Coita, după refuzul Dăncilă - Merkel: Nu e bine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel