Trump, avertisment pentru europeni: ”Este o ruşine”

Un nou avertisment vine de la președintele Donald Trump, care susține că Europa se confruntă cu o mare problemă legată de migrație.

Preşedintele american Donald Trump i-a avertizat pe europeni că imigraţia 'a schimbat caracterul' continentului şi îi ameninţă cultura, într-un interviu acordat ziarului The Sun, citat vineri de dpa.

'Permiterea imigraţiei în Europa este o ruşine. Cred că a schimbat caracterul Europei şi dacă nu luaţi rapid măsuri nimic nu va mai fi la fel ca înainte, şi nu spun acest lucru într-un sens pozitiv', a declarat Trump.

Vorbesc ca cineva care iubeşte Europa

'A permite ca milioane şi milioane de oameni să vină în Europa este foarte, foarte trist. Cred că vă pierdeţi cultura', a continuat el. 'Toată această imigraţie a schimbat deja realmente caracterul Europei. Vorbesc ca cineva din afară, dar cineva care iubeşte Europa', a adăugat Trump, conform înregistrării audio publicate de tabloidul britanic.

El a menţionat în context că tatăl său era de origine germană, iar mama sa provenea din Scoţia.

Nu am motiv sa ma duc la Londra

Preşedintele american - care efectuează o vizită în Marea Britanie - l-a criticat şi pe primarul Londrei, Sadiq Khan, la rândul său un critic al liderului american. 'Aveţi un primar care a făcut o treabă groaznică. Uitaţi-vă la terorismul care are loc', a spus Trump. 'Cred că a făcut treabă foarte proastă cu terorismul, cu criminalitatea', a afirmat preşedintele american, care l-a acuzat totodată pe primar de lipsă de ospitalitate şi a criticat protestele împotriva sa din capitala britanică.

'Nu am niciun motiv să mă duc la Londra. Îmi plăcea Londra ca oraş... Cred că primarul vostru a făcut o treabă foarte proastă. De ce să mă duc dacă nu mă simt binevenit' - a comentat Trump, grăbindu-se să precizeze: 'Când spun asta mă refer la guvern, pentru că populaţia Marii Britanii este de acord cu mine'.

Vezi și: Trump: Brexit ”va ucide, probabil, afacerile cu americanii”


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel