Ruga lui Quintus: Să trăiască până va demisiona și președintele Băsescu

Mircea-Ionescu-Quintus
Mircea-Ionescu-Quintus

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, se roagă să mai trăiască până când va demisiona din funcţie şi preşedintele Traian Băsescu.

"Aş mai îndrepta o rugă: să mă ţină Dumnezeu în viaţă până va demisiona şi preşedintele Traian Băsescu. Ceea ce înseamnă că doresc să mai trăiesc de aici înainte", a afirmat preşedintele de onoare PNL, prezent, sâmbătă, la congresul liberalilor de la Romexpo.

Mircea Ionescu Quintus le-a mai spus liberalilor că, până să ajungă la sala congresului PNL, a trecut şi prin locurile unde se desfăşurau celelalte congrese, ale PC şi PSD, iar în ambele locuri a fost aplaudat. "Nu ştiu, or fi crezut că mă duc la dânşii", a spus Quintus, în aplauzele audienţei.

Despre noul coleg de partid, Sorin Frunzăverde, pe care Mircea Ionescu Quintus și-l amintește din 1996, acesta a declarat că este ”baronul” de la Caraș-Severin în sensul bun. "M-a impresionat mult atitudinea sa (..) El a fost în sensul bun al cuvântului «baronul» de la Caraş-Severin (..) Am spus atunci: «Domnule Frunzăverde, vă felicit şi vreau să vă spun că vă comportaţi ca un adevărat liberal»".

"Poate o să vină timpul", a spus Quintus că ar fi fost răspunsul lui Sorin Frunzăverde.

La finalul discursului, Mircea Ionescu Quintus a recita  un catren: "Liberale simţăminte/ Ne îndreaptă înainte/ Luaţi aminte/ Luaţi aminte/ Antonescu preşedinte".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel