Rovana Plumb: În CEx, o singură DECIZIE

Vicepreşedintele PSD Rovana Plumb a declarat luni că în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului se va lua doar o decizie cu privire la un nou ministru al Apelor şi Pădurilor şi că nu este momentul să se discute despre o restructurare a Guvernului. 

"Am văzut în mass-media că se doreşte astăzi să fie o confruntare. Să nu uităm că în fiecare partid politic întotdeauna a existat competiţie, iar dacă ne uităm la istoria PSD întotdeauna a existat competiţie şi e un lucru sănătos pentru democraţie, dar astăzi, aici, ne vom focaliza în exclusivitate pe guvernare. Buna guvernare este principalul nostru scop. Astăzi, avem de soluţionat problema nominalizării unui nou ministru la Ministerul Pădurilor şi Apelor. Astăzi nu cred că este momentul să discutăm despre restructurare. Nu discutăm astăzi despre o eventuală restructurare, nici remaniere. Astăzi, principalul nostru scop este să punem în aplicare programul de guvernare şi să putem nominaliza o persoană bine pregătită profesional pentru poziţia de ministru în locul doamnei Doina Pană", a spus Rovana Plumb, înainte de începerea şedinţei CExN al PSD. 

Aceasta a adăugat că, în cazul în care se va propune în cadrul CExN o restructurare a Executivului, ea va vota împotrivă, pentru că, spune ea, nu este momentul acum, la început de an, pentru un astfel de demers.

Întrebată dacă este nevoie de o nouă conducere a PSD, una colectivă, Rovana Plumb a precizat că nu a auzit de aşa ceva şi că aşa cum funcţionează partidul acum este foarte bine, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel