Rose Marie, actriță, a murit

Doliu
Doliu

Actriţa americană Rose Marie a murit la vârsta de 94 de ani, anunţă CNN. Ea a fost cunoscută pentru apariţiile pe Broadway şi în producţii de televiziune.

Rose Marie a interpretat rolul lui Sally Rogers în serialul "The Dick Van Dyke Show". Artista a avut o carieră prodigioasă, ce s-a întins pe parcursul a 90 de ani. A primit o stea pe bulevardul Hollywood Walk of Fame, în 2001.

Rose Marie Mazzetta s-a născut pe 15 august 1923, la Manhattan, New York, fiind fica actorului Frank Mazzetta, care a ajuns renumit sub numele de Frank Curley și mama poloneză Stella Gluszcak.

La varsta de trei ani, a început sa interpreteze sub numele de "Baby Rose Marie". La cinci ani, a devenit o stea de radio pe NBC și a făcut o serie de filme. Rose Marie a lucrat la un club de noapte și a fost interpret de salon în anii adolescenței, înainte de a deveni un comediant radio.

Conform autobiografiei sale, Hold the Roses, ea a fost ajutată în cariera ei de mulți membri ai crimei organizate, printre care Al Capone și Bugsy Siegel.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel