Ronaldo, despre Ferguson: „cel mai bun antrenor pe care l-am avut"

Cristiano Ronaldo a fost sub comanda lui Sir Alex Ferguson timp de 7 sezoane. Manchester United l-a cumpărat în 2003 de la Sporting Lisabona, pentru 19 milioane de euro.

În cadrul unui show TV, The Jonathan Ross Show, Cristiano Ronaldo a vorbit despre relația specială pe care a avut-o cu Ferguson, dar și despre United, un club pe care portughezul îl iubește așa „cum nimeni nu își poate imagina".

Ronaldo își aminteșe că la începutul aventurii sale la United, Ronaldo avea nevoie de un translator pentru a putea comunica cu Ferguson. 

„La început aveam un translator, un brazilian, de care aveam nevoie doar ca să îmi traducă ce spune Sir Alex. Fergie m-a învățat și fotbal, dar și lucruri personale, iar pentru toate acestea trebuie să îi mulțumesc.”

Ronaldo: „Pe Ferguson îl consider cel mai bun antrenor pe care l-am avut"

„Îmi aduc aminte când tatăl meu era bolnav în spital, iar noi aveam un meci dificil în Champions League. I-am spus lui Ferguson că trebuie să mă duc la spital să-mi văd tatăl, iar eu eram unul dintre jucatorii cheie. Alex Ferguson mi-a răspuns atunci că familia este cea mai importantă, iar dacă am nevoie de 3, 4, 5 zile, atunci pot să plec. Asta este unul dintre motivele pentru care îl respect și pentru care îl consider cel mai bun antrenor pe care l-am avut în acastă carieră.”

Ronaldo vrea să-și încheie cariera la un club puternic și nu se vede jucând în campionate modeste, doar pentru bani.

„Sunt un mare suporter al lui Manchester United, dar la Real Madrid mă simt confortabil. Iubesc Manchester United cum nimeni nu își poate imagina. Eu vreau să-mi închei cariera la nivel inalt, cu demnitate, într-un club bun. Nu mă văd jucând în SUA, Qatar sau Dubai.”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Ronaldo a evoluat pentru Manchester United în 291 de partide, a înscris 118 goluri și a reușit 61 de assist-uri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel