Ronaldo a încercat de două ori să-și reproducă un dribling genial din 2013, dar a stârnit râsul tuturor/ video

Ronaldo a încercat de două ori să-și reproducă un dribling genial din 2013, dar a stârnit râsul tuturor
Ronaldo a încercat de două ori să-și reproducă un dribling genial din 2013, dar a stârnit râsul tuturor

Cristiano Ronaldo a stârnit amuzamentul fanilor prezenți la încălzire înainte de meciul cu Arsenal.

În încercarea de a face o "schemă" celebră dintr-un ”El Clasico" de acum 9 ani, superstarul portughez a dat cu stângul în dreptul. Nici co-echipierul  lui, Fred, nu a fost impresionat de mișcările lui Ronaldo.

La a doua încercare, cel mai bun jucător din istoria Portugaliei a gafat cu o nouă ocazie.

United s-a răzgândit iarăși: Ronaldo nu mai este de vânzare. Antrenorul Erik ten Hag a făcut lumină

Antrenorul Erik ten Hag a exclus miercuri plecarea fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo de la Manchester United, în condiţiile în care perioada de transferuri se încheie joi seară, transmite AFP.

Întrebat într-o conferinţă de presă dacă va conta pe Cristiano Ronaldo, Ten Hag a răspuns: "Este clar, evident. Aşa cum am spus, avem nevoie de jucători de calitate."

"Din septembrie cel puţin până în ianuarie vom merge cu acest grup", a asigurat tehnicianul.

Presa internaţională scrie de mai mult timp că atacantul portughez se va transfera la o echipă care joacă în Liga Campionilor până la finalul perioadei d emercato.

După anunţul de marţi al unui acord cu Ajax Amsterdam pentru extrema braziliană Antony, împrumutul portarului Martin Dubravka, de la Newcastle, ce ar urma să fie oficializat în curând, va fi "sfârşitul (perioadei de transferuri pentru United), cu excepţia cazului în care există o oportunitate excepţională, fiindcă noi, un club de top, trebuie să fim mereu pe fază", a spus Ten Hag.

Rămâne de văzut dacă Ronaldo va fi titular în întâlnirea de joi de la Leicester, din etapa a 5-a a Premier League, după ce a fost introdus târziu în precedentele două meciuri, câştigate de echipa sa.

Surse din interiorul clubului susțineau exact contrariul în urmă cu două săptămâni

Clubul englez de fotbal Manchester United pare dispus să-l lase să plece pe atacantul său Cristiano Ronaldo, scria acum două săptămâni presa britanică, citată de ziarul belgian Le Soir.

Potrivit informaţiilor BBC, Talk Sport sau Sky Sports, Manchester United, care anunţase iniţial că Ronaldo nu este de vânzare, s-ar fi răzgândit în urma debutului de sezon foarte slab al "diavolilor roşii", care s-au înclinat în acea săptămână, după umilința cu 4-0 la Brentford. Motivul: prezenţa portughezului ar fi nefastă pentru vestiar, iar şefii clubului cred că plecarea sa, chiar dacă ar lăsa un mare gol în atac, ar duce la o îmbunătăţire a performanţelor echipei, aşa cum explică BBC.

În ceea ce-l priveşte, Cristiano Ronaldo vrea de mai multe săptămâni să plece de la Manchester United pentru juca în Liga Campionilor şi ar putea avea câştig de cauză, scria atunci presa britanică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel