Ronald Koeman rămâne antrenorul Barcelonei

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Barcelona îl va păstra pe antrenorul Ronald Koeman, anunţă preşedintele clubului.

Antrenorul olandez Ronald Koeman va fi pe banca tehnică a echipei FC Barcelona şi sezonul viitor, a declarat joi seara preşedintele clubului, Joan Laporta, scrie Reuters.

Koeman, numit ca tehnician al catalanilor în august anul trecut de predecesorul lui Laporta, Josep Maria Bartomeu, a condus echipa la cucerirea Cupei Spaniei în acest sezon, după o pauză de trei ani în care gruparea blaugrana nu mai câştigase trofeul. În La Liga însă FC Barcelona a încheiat pe locul 3, astfel încât au existat numeroase zvonuri privind posibilitatea înlocuirii antrenorului batav.

Şi Laporta a fost în ultimul timp evaziv cu privire la viitorul lui Koeman la Barca, el afirmând că va lua o decizie după ce va discuta cu acesta.

La finele lunii trecut, Koeman spunea că are contract cu clubul până pe 30 iunie 2022 şi că vrea să-l ducă până la capăt, scrie Agerpres. 

Barcelona ar putea fi exclusă din Liga Campionilor 

Javier Tebas, președintele La Liga, care a criticat de fiecare dată intenția cluburilor de a lansa o nouă competiție, se așteaptă ca sancțiunile dictate de UEFA să fie drastice.

"Mă aștept la mai mult decât la o amendă. UEFA are posibilitatea de a nu le permite accesul în Champions League Barcelonei și lui Real Madrid. Cred că vor fi excluse", a spus Javier Tebas, pentru Gol TV, citat de Mundo Deportivo.

Într-un comunicat UEFA a transmis: „După investigația efectuată de inspectorii de etică și disciplinari ai UEFA în legătură cu așa numitul proiect al «Super Ligii», au fost începute proceduri disciplinare împotriva Real Madrid, Barcelona și Juventus pentru potențiale încălcări ale structurii legale. Informații suplimentare vor fi făcute publice în viitor”.

Celelalte nouă cluburi implicate – Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur, AC Milan, Inter Milan și Atletico Madrid – au fost pedepsite financiar de autoritățile europene de fotbal pentru participare. Acestea vor plăti colectiv 15 milioane euro pentru dezvoltarea academiilor de fotbal din întreaga Europa. În plus, 5% din veniturile din sezonul 2023-2024 vor fi reținute și vor fi redistribuite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel