Ronald Koeman, listă cu posibile transferuri la FC Barcelona. Nume mari

Ronald Koeman
Ronald Koeman

Antrenorul clubului FC Barcelona, Ronald Koeman, și-a îndreptat atenția către perioada de transferuri care se încheie pe 31 ianuarie, recunoscând că a făcut o listă cu punctele slabe ale formației și cu jucători pe care îi vrea la echipă.

Conform Marca, Eric Garcia și Memphis Depay se află cu siguranță pe lista olandezului, din moment ce aceștia au fost principalele ținte ale catalanilor în vară. „Am făcut o listă cu posibile puncte slabe și jucători pe care cred că ar fi interesant să-i aducem”, a spus Koeman, în conferința de dinaintea meciului de LaLiga cu Athletic Bilbao.

„Orice antrenor privește luna ianuarie drept un moment de îmbunătățire a efectivului. Eu nu sunt diferit, dar depinde de club”, a adăugat managerul olandez. Cât despre jocul echipei, tehnicianul consideră că formația încearcă să joace la fel fie acasă, fie în deplasare. „Vrem să creăm pericol și să avem ocazii, dar în deplasare nu am avut eficiența pe care o echipă ca Barcelona ar trebui să o aibă”, a conchis acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel