Ronald Koeman dă vina pe conducerea Barcelonei pentru rezultatele slabe: De ce a fost nevoie să plece Messi?

Facebook Ronald Koeman
Facebook Ronald Koeman

Ronald Koeman a dat vina pe conducerea Barcelonei pentru rezultatele slabe cât a fost el antrenor şi se întreabă, retoric, dacă plecarea lui Lionel Messi chiar a fost necesară. 

"Dacă e să mă învinovățesc pentru ceva, este că m-am gândit prea mult la interesul clubului și nu la mine. La insistențele conducerii am acceptat ca anumiți jucători să plece pentru a obține banii necesari.

Dar când vezi că aduc un jucător pentru 55 milioane de euro (n.r. transferul lui Ferran Torres) la scurt timp după ce Messi pleacă, te întrebi... oare a fost și altceva? De ce a trebuit să plece Messi?

Nu mă veți mai vedea pe Camp Nou pentru moment, încă nu pot. Nu pot să pretind că nu s-a întâmplat nimic. Eu nu am primit ceea ce a primit noul antrenor, Xavi. E în continuare dureros. Eu m-am confruntat cu numeroase accidentări.

Acum, Pedri și Dembele sunt apți. Și el a avut aceeași problemă la început, cu mulți jucători accidentați. Fiecare antrenor are nevoie de răbdare din partea conducerii. Xavi a primit-o, inclusiv întăriri. Au fost aduși trei atacanți, ceea ce și mie mi-ar fi plăcut. Dar sunt fericit pentru club, pentru jucători, se descurcă mai bine acum", a spus Koeman, citat de Digisport.

Messi și soția sa, în lacrimi când au aflat că pleacă

Lionel Messi a vorbit despre momentul în care a primit vestea că nu va rămâne la FC Barcelona în acest sezon. Conform Marca, argentinianul de 34 de ani a fost forțat să plece de pe Camp Nou din cauza situației financiare a clubului, iar acest lucru l-a rănit groaznic, chiar dacă și-a găsit o nouă echipă, PSG.

„Tatăl meu a venit acasă să-mi dea vestea”, a transmis Lionel Messi, într-un interviu. „El fusese să se vadă cu președintele Laporta și când a revenit mi-a zis că voia să mă pregătească înainte să le spună Antonelei și copiilor. Când i-am zis am început să plângem, eram foarte supărați și apoi ne-am consultat să vedem cum le zicem și copiilor”.

„În decembrie le-am spus că o să rămânem la club și ne-am dat seama că o să fie un mare șoc, mai ales pentru Thiago”, a adăugat argentinianul. Oricum ar fi, fotbalistul speră din tot sufletul că cei trei băieți ai săi se vor adapta rapid noii lor vieți. „De multe ori ne gândim prea mult, iar apoi puștanii acceptă lucrurile într-un mod în care nu ne așteptam. Thiago este ca mine, noi suferim în interior și nu spunem nimic. Dar nu e nimic prea serios, o să se adapteze ca restul”.

VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel