Ronald Koeman crede în Barcelona fără Messi. „N-are rost să te pierzi în trecut, e o echipă foarte promițătoare”

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Antrenorul Ronald Koeman spune că momentul plecării lui Lionel Messi trebuie depășit rapid.

Antrenorul principal de la FC Barcelona, Ronald Koeman, a vorbit despre echipa sa după plecarea istorică a lui Lionel Messi. Conform Marca, catalanii au întâlnit și învins cu 3-0 Juventus într-un meci din Trofeul Gamper.

Messi și Barcelona s-au despărțit după 20 de ani de „relație”, însă antrenorul olandez venit începând din 2020 a fost franc și a spus că nu prea este vreme de regrete. „E normal că va fi greu pentru toți când un jucător precum Messi pleacă, însă trebuie să trecem mai departe fiindcă nu putem face nimic pentru a schimba situația”, a spus Koeman jurnaliștilor.

Sunt jucători care pot să-i ia locul în acea poziție. Trebuie un efort suplimentar

„Trebuie să jucăm bine, să câștigăm, să muncim și mai mult. Sunt alți jucători care îi pot lua locul în acea poziție și să joace un rol important în echipă. Nu îl mai avem pe Leo. Trebuie să mergem mai departe și să privim înainte”, a adăugat antrenorul olandez.

Există optimism înainte de startul oficial al sezonului 2021-2022, mai explică tehnicianul de la Barcelona. „L-am adus pe Memphis Depay care a arătat astăzi că poate fi foarte eficient. Mijlocașii trebuie să înscrie mai mult, iar întreaga echipă trebuie să se dezvolte. Celui mai bun jucător din lume îi va fi dus dorul, însă trebuie să accepți și să treci la treabă. N-are rost să te pierzi în trecut, e o echipă foarte promițătoare”, a mai spus el.

Rezultatul cu Juventus este unul bun. Este așteptat startul sezonului

Vorbind despre rezultatul din partida cu Juventus, Koeman a adăugat: „Este un rezult foarte bun. Ca fotbal, am ajuns la un nivel înalt. Neto a fost foarte bun și a mai făcut un pas înainte. Jucătorii care au reprezentat țara la Tokyo trebuie să revină, așa că atunci când vin toți acasă o să fie mai bine. Suntem pe drumul cel bun pentru a ne întrece cum trebuie în primul meci din campionat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel