Romprest reabilitează Centrul istoric al Timișoarei, care va deveni zonă pietonală

romprest
romprest

Proiect important pentru Situl Urban Cartierul Cetate Timişoara. Compania Romprest Service dă start-ul lucrărilor de reabilitare a spațiilor publice din Centrul istoric al municipiului de pe Bega, care va deveni, din anul 2015, zonă pietonală.

[caption id="attachment_382981" align="alignnone" width="640"] Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, alături de echipa de proiect Romprest, la ceremonia de predare a amplasamentului din cadrul proiectului "Reabilitarea spatiilor publice din centrul istoric al Municipiului Timisoara"[/caption]

Conform planului prevăzut în proiect, primăria Municipiului Timișoara predă teritoriul propus spre reamenajare Companiei Romprest Service, care va întreprinde în Cartierul Cetate lucrări de arhitectură, rutiere, de alimentare cu apă şi canalizare, reţele de alimentare cu energie electrică, de alimentare cu termoficare, de alimentare cu energie electrică, instalaţii electrice pentru iluminatul public şi canalizare telecomunicaţii .

Durata proiectului este de 21 de luni, perioada de derulare fiind 28.10.2013 - 29.07.2015.

Teritoriul propus spre reamenajare are o suprafaţă de intervenţie de 45.923 m2 din care 32.890 m2 aparțin unui număr de patru pieţe publice şi 13.033 m2 străzi şi zone pietonale aferente (cu o lungime de 1.207 m).

Directorul General Romprest Marin Necula, și-a manifestat încrederea în capacitatea companiei sale de a respecta termenul de finalizare a lucrărilor: “Romprest dă start-ul lucrărilor de reabilitare a spaţiilor publice din Centrul istoric al Municipiului Timişoara. Cu o experienţă de aprox. 13 ani, perioadă în care s-a investit constant în dezvoltarea companiei, prin resurse proprii dar şi prin accesarea fondurilor europene prin proiecte de succes, extindându-şi domeniul de activitate, la standarde internaţionale, Romprest va asigura desfăşurarea lucrărilor de reabilitare printr-o mobilizare corespunzătoare, pentru finalizarea proiectului în timp necesar, respectând standardele calităţii, pe toată perioada desfăşurării contractului. Întreaga echipă Romprest, dedicată proiectului, va respecta termenul de 21 de luni, iar din anul 2015 Centrul istoric al Municipiului Timişoara va deveni zonă pietonală, in conformitate cu demersurile municipalităţii”.

Cine este Romprest

Grupul Romprest activează la nivel national şi colaborează cu peste 10.000 agenţi economici şi 45 consilii locale.

Cu o cifră de afaceri, la nivel de grup, de aproximativ 70 milioane de Euro, 6.000 angajaţi, investiţii de peste 50 milioane de euro şi un portofoliu de clienţi în dezvoltare, Romprest este un business competitiv, cu experienţă în segmentul public şi cel privat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel