Romeo Stavarache, ACHITAT pentru abuz în serviciu

Fostul primar al Bacăului, Romeo Stavarache, a fost achitat la Curtea de Apel Alba pentru infracțiunea de abuz în serviciu.

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea fostului edil băcăuan privind strămutarea dosarului de la Curtea de Apel Bacău la Curtea de Apel Alba.

Primarul municipiului Bacău, Romeo Stavarache, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, în 2015, de Tribunalul Bacău, în dosarul în care a fost trimis în judecată în aprilie 2014, pentru că ar fi aprobat repartizarea unei locuinţe către un subaltern.
 
După condamnare, Stavarache a fost suspendat din PNL.

„Pe 1 aprilie s-au împlinit trei ani de zile de când am fost trimis în judecată. Eu am fost introdus în 2014 în acel dosar de DNA, început din 2009. Prima oară când am fost trimis în judecată am spus că am încredere în justiția română. Cred că se va face dreptate și în al doilea dosar. Înlăturarea mea de la putere a fost făcută de unii oameni care au vrut să preia toată puterea în Bacău. Era o problemă mai delicată, avocații au ridicat problema că tentativa de abuz în serviciu nu este în codul penal. Erau documente falsificate în dosar. Vreau să-mi văd de familia mea, de viața mea, nu cred că are rost să mai discutăm acum despre politică”, a declarat Romeo Stavarache în direct la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel