Românul acuzat că și-a omorât fosta soție în Grecia s-a sinucis. Monica a fost zidită în ciment, în curtea casei

Reţinerea şi neplata impozitelor şi contribuţiilor după o perioadă de 60 de zile / Foto ilustrativ Pixabay
Reţinerea şi neplata impozitelor şi contribuţiilor după o perioadă de 60 de zile / Foto ilustrativ Pixabay

Românul acuzat că și-a ucis fosta soție și-a pus capăt zilelor într-o închisoare din Grecia. Monica a fost găsită zidită în ciment, în curtea casei, la câteva luni de la crimă. 

Un român de 39 de ani, acuzat că și-a ucis fosta soție, în Grecia, s-a sinucis după gratii, acolo unde aștepta începerea procesului. Petre G. a fost găsit spânzurat în celula sa din închisoarea Nafplio. Înainte de a recurge la gestul extrem, românul s-a dus la baie și a dat drumul la robinet, scrie CNN Grecia

Pe 5 octombrie, un judecător elen confirmase arestul preventiv pentru Petre G. Românul fusese arestat în Olanda, cu câteva zile înainte. Era căutat de la 1 septembrie, după ce proprietarul casei din Kyparissia în care el a locuit cu fosta soție a descoperit cadavrul acesteia îngropat în ciment, la circa jumătate de metru adâncime. Monica G., în vârstă de 42 de ani, era în poziție fetală, complet dezbrăcată.

Românca a dispărut în februarie după ce, timp de aproape trei luni, nu a mai dat semne de viață. Dispariția ei a fost anunțată oficial de familie pe 24 mai. Ea era mama a trei copii. 

Monica G. a locuit în Kyparissia timp de 20 de ani, iar în ultimii doi a trăit cu Petre G. Rudele și vecinii au spus că bărbatul a abuzat-o pe ea și pe copii. Românca ar fi ajuns de multe ori la spital, din cauza violenței domestice. 

La mijlocul lunii februarie, Petre G. a cumpărat ciment și nisip sub pretextul că voia să construiască ceva în curte. Când a primit arest preventiv, românul a negat crima și a susținut că s-a certat cu Monica după despărțire, că i-ar fi dat o palmă, iar apoi ar fi plecat din casă. Petre G. s-a întors în România pe 25 februarie, iar ulterior a plecat în Olanda. 

CITEȘTE ȘI: Crima care a șocat Grecia, răsturnare de situație. Soțul criminal, dat de gol de aparatele inteligente din casă, a recunoscut tot

VEZI ȘI: Român arestat pentru că și-ar fi ucis soția și fiica, în urmă cu 28 de ani, în Franța. Copila fusese violată

La 28 de ani de la dublul asasinat care a cutremurat Franța, cu ajutorul noilor tehnici de analiză a ADN-ului, a fost făcută o arestare: un român - soțul și tatăl celor două victime. 

Cazul unui dublu asasinat, mamă și fiică, a fost rezolvat după 28 de ani de la comiterea faptelor, datorită noilor tehnici de analiză genetică. Michele M. (43 de ani) și fiica sa, Christine (13 ani), au fost găsite moarte, cu gâturile tăiate, în casa lor din Sassenage, Isère, în sud-estul Franței, 7 ianuarie 1993. Totodată, fetița fusese violată, scria francebleu.fr. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel