Românii au talent, 11 februarie. Momentul de GOLDEN BUZZ care l-a răscolit pe Bobonete: "Nu înțeleg cum poate face asta un copil de 12 ani"

Mihai Bobonete a apăsat butonul auriu și a oferit Golden Buzz-ul, viza spre un loc în semifinala "Românii au talent".

Radu Maria Raisa are 12 ani și este din Slobozia, judeţul Ialomița. Cântă de la vârsta de 6 ani, fără să aibă studii în domeniu, fără niciun curs de canto. Deşi copiii râdeau de ea şi îi spuneau să se lase de muzică, fata a mers mai departe, însă recunoaşte că îi este teamă de un eşec. Totuşi, copila şi-a făcut curaj şi a venit la "Românii au talent" pentru a-şi valida sau invalida calităţile muzicale. 

"Doar eu cânt în familie. Mama mi-a dat acest imbold. La un an şi jumătate, tatăl meu a plecat şi şi-a refăcut viaţa. Nu ştiu unde lucrează, nu ştiu ce face. Ne mai întâlnim prin oraş, mai discutăm. Nu sunt afectată pentru că mama mea mă iubeşte cât doi părinţi la un loc. Mereu a făcut să fie bine şi nu am dus niciodată lipsă de nimic. Este foarte mândră de mine. O iubesc din toată inima", a mărturisit Raisa.

Vezi și: Românii au talent. "Bombonel" purificat de Alexandru Pârgaru: "Nu-mi strica chakrele în mine" / "Babele de acasă scuipă televizorul" (VIDEO)

"Mă întreb dacă nu este un miracol"

Fata l-a impresionat pe Mihai Bobonete prin prestația sa și i-a oferit Golden Buzz-ul.

"Nu înțeleg cum un copil de 12 poate să transmită atât de bine sau să găsească calea să mă răscolească pe mine, ca adult. În momentul în care cânţi muzică aşa cum ai cântat tu şi o transmiţi peste 100%, mă întreb dacă nu este un miracol. Vocea ei se ducea mai mult de percepție, nu ştiu cum să vă spun. Totul este despre momentul ăsta care m-a răscolit total. La 12 ani, în momentul în care se întâmplă treaba asta, datoria mea este să spun lumii: "Fiţi atenți la fata asta! Nu e orice copil. Ea are ceva." Meriţi mai mult de 4 de DA", a spus Mihai Bobonete.

"Are un talent deosebit! Nu este o altă cântăreață. Iar eu cred că este câștigătoarea "Românii au talent" de anul acesta", a mai spus juratul.

Vezi și: Românii au talent, 11 februarie. "Fiul flautului", cântec la peria de... WC: "Cânţi și faci şi anticorpi în acelaşi timp" (VIDEO)

Românii au talent. Casiana, o viață în spatele măștii: Nu am avut niciodată prieteni. Mă lupt cu gândul că mâine aș putea să nu mai fiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel