Românii au talent, 11 februarie. "Fiul flautului", cântec la peria de... WC: "Cânţi și faci şi anticorpi în acelaşi timp" (VIDEO)

Cristophe, fiul flautului, așa cum se intitulează, a venit direct din Franţa și i-a dat gata pe jurați cu instrumentele lui... muzicale, printre care și o perie pentru WC.

Cristophe i-a lăsat mască pe juraţi, după ce a apărut în faţa lor cu tot felul de obiecte ciudate, adunate de la gunoi, printre care și o perie de WC. Toate i-au folosit drept instrumente, într-un număr muzical. Visul lui este să transforme insula de plastic ce plutește în ocean într-o orchestră simfonică. Christophe a mai fost și la France Got Talent și este prima dată când vine în România.

"Tu îţi dai seama cât de talentat este şi ce ureche muzicală trebuie să ai să creezi muzică din orice perie de wc, orice lucru pe care îl găseşti? Este incredibil! Jos pălăria în faţa ta", a spus Andra.

"Cristophe este un tip extrem de talentat şi are carismă cu carul, iar momentul ăsta al lui mi s-a părut sclipitor. Este atât de pe gustul meu...", a spus Andi Moisescu.

Tânărul a primit patru de DA din partea juraţilor şi merge în etapa următoare.

"Creativitate maximă și execuție impecabilă! Niciodată nu mi-am pus problema că poţi face ceva atât de frumos cu peria de WC. Cânţi și faci şi anticorpi în acelaşi timp", a mai spus Andi Moisescu. "Într-un fel, e tristă lumea în care trăim şi e foarte plăcut să vezi că există oameni care îţi aduc aminte de tristețea acestei lumi prin momente extrem de vesele", a mai spus juratul, făcând referire la faptul că oamenii cumpără tot mai mult și multe dintre achiziții ajung la gunoi, locul din care Cristophe își procură "instrumentele muzicale" de tot felul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel