Românii au talent. "Bombonel" purificat de Alexandru Pârgaru: "Nu-mi strica chakrele în mine" / "Babele de acasă scuipă televizorul" (VIDEO)

Alexandru Pârgaru, care se prezintă drept terapeut cu cristale, l-a invitat pe scena de la "Românii au talent" pe "domnul Bombonel" aka Mihai Bobonete pentru a-i alinia chakrele.

"Îl invit, aici pe domnul Bombonel", a spus Alexandru Pârgaru, iar toţi au izbucnit în râs. După cum v-aţi putut da seama, era vorba chiar despre Mihai Bobonete, care a fost supus unui adevărat ritual.

"Ai vreun cristal la tine pentru dureri de măsea?", l-a întrebat actorul pe terapeut.

"Există orice cristal, dar eu nu fac glume", a replicat el, foarte serios.

După un schimb de replici, a început și ritualul.

"Să nu mă doară ceva, să nu îmi strici ceasul", l-a avertizat Bobonete, care s-a lăsat atins în tot felul de zone de Pârgaru.

"Lumină, aer, apă, foc, pământ. Cele cinci elemente sunt uniformizate, contopite, integrate în fiinţa ta", a spus terapeutul.

"Nu îmi umbla la puncte. Eu am fost bun cu tine, am venit pe scenă. Nu îmi strica chakrele în mine, te rog frumos", i-a spus juratul.

Ritualul a continuat, Bobonete fiind nevoit să repete tot felul de cuvinte ciudate pe care tânărul de 28 de ani le rostea.

"Ai grijă ce mă pui să zic, că suntem la tv. Dacă mă pui să zic prostii, într-o anumită limbă, şi vede cineva să mă dea afară de la PRO TV, nu e vina mea, să ştii", a continuat Bobonete.

Numărul s-a încheiat apoteotic cu patru de... X.

Vezi și: Românii au talent, 11 februarie. "Fiul flautului", cântec la peria de... WC: "Cânţi și faci şi anticorpi în acelaşi timp" (VIDEO)

"Babele de acasă scuipă televizorul"

"Mamă, ce purificare, tăticule! Eu am simţit, de când a intrat pe scenă, că s-a dereglat ceva energetic. Este ceva ce mă depăşeşte. Nu mă calific, nu am ajuns la nivelul ăsta. A venit Bobo sleit. Nu mai avea energie nici să ţină un pahar cu apă în mâna", a spus Andi Moisescu.

"Cu ce am greşit eu? De ce a venit omul ăsta..? Şi m-a luat pe mine, mă. Eu fiind credincios, de felul meu, mă ducea într-o zonă în care nu puteam să glumesc, că eu nu glumesc despre Dumnezeu. Când încercam să fac o glumă, omul îl aducea pe Dumnezeu şi pe Iisus. Na, mai fă glume!

Eu încercam o glumă şi odată se auzea: "Ahaaa" şi îngeraşii la harpă. Mai zii ceva! Că babele de acasă, care s-or uita, dacă eu zic "ce cauţi tu cu lumina lui Iisus?", scuipă televizorul şi zic "de-aia l-au adus pe grasul ăsta, să îmi strice mie Sfânta Liturghie de Duminică". Nu m-am băgat acolo", a spus Mihai Bobonete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel