România under 21, amical cu Anglia. Meci tare pentru elevii lui Isăilă

Reprezentativa de fotbal Under-21 a României va disputa în deplasare, pe data de 24 martie, un meci amical în compania selecţionatei similare a Angliei, informează Federaţia Română de Fotbal (FRF). 

Partida se va disputa în perioada cantonamentului pe care tricolorii U21 îl vor avea pe tărâm britanic, începând cu 20 martie. Jucătorii antrenaţi de Daniel Isăilă vor beneficia de două baze de pregătire puse la dispoziţie de Federaţia Engleză de Fotbal, St. George's Park, a naţionalei Albionului, şi cea a clubului Wolverhampton. 

Meciul României U21 contra generaţiei care a câştigat Campionatul Mondial U20 în 2017 este programat sâmbătă, 24 martie, de la ora locală 17,15 (19,15 ora României), pe stadionul Molineux, unde Wolverhampton dispută jocurile de pe teren propriu. 

"Partida cu România va reprezenta un test important după o pauză de patru luni de la ultimul joc", a afirmat Aidy Boothroyd, selecţionerul Angliei U21. 

"Vom întâlni un adversar extrem de valoros, avem nevoie de astfel de meciuri pentru a pregăti finalul campaniei de calificare la Euro 2019 din toamnă", a declarat, la rândul său, Daniel Isăilă, selecţionerul României (U21). 

Următorul meci oficial al naţionalei Under-21 a României este cel cu Portugalia, din luna septembrie. În clasament, România ocupă primul loc, cu 12 puncte (6 jocuri), urmată de Bosnia, 9 p (5 j), Portugalia, 7 p (4 j), Ţara Galilor, 7 p (5 j), Elveţia, 7 p (6 j), Liechtenstein, 0 p (4 j), relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel