România U21 - Finlanda U21, în preliminariile EURO. Meci cu o echipă imprevizibilă - VIDEO

România - Finlanda Under 21 se joacă astăzi, la Voluntari, elevii lui Mireal Rădoi neavând altă variantă decât victoria pentru a mai spera la EURO 2021.

România U21 întâlnește Finlanda U21 joi seară, de la ora 20.00, pe stadionul din Voluntari. Meciul face parte din cadrul grupelor de calificare la Campionatul European 2021.

Mirel Rădoi, antrenorul de la under 21, a explicat că nu doreşte să facă un pas greşit contra Finlandei, echipa sa având nevoie de un moral ridicat pentru următorul meci, care va avea loc marţi, 19 noiembrie, contra Irlandei de Nord, în deplasare: "Din punctul nostru de vedere, Finlanda este o echipă foarte imprevizibilă, cu un joc destul de echilibrat între faza de atac şi faza de apărare. În momentul ăsta, ne concentrăm doar pe meciul cu Finlanda pentru că nu avem nevoie de un pas greşit, nu vrem să mergem cu un moral scăzut în Irlanda de Nord. Întâlnim alte condiţii acolo, un teren scurt şi îngust, care practic îi ajută foarte mult pe irlandezi", a spus Rădoi, pentru FRF TV.

VIDEO Antrenament România U21

Partida va fi arbitrată de irlandezul Robert Hennessy, care va fi ajutat de asistenţii Allen Lynch şi Dermot Broughton, în timp ce rezervă va fi Graham Kelly.

Naţionala lui Mirel Rădoi a început cu stângul campania de calificarea, pierzând la debut contra Danemarcei, în deplasare, scor 2-1. România U21 s-a redresat ulterior şi le-a învins cu același scor, 3-0, pe Ucraina şi Irlanda de Nord, pe teren propriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel