România-Norvegia, EȘEC TOTAL. Gică Hagi: M-a SPERIAT ce am văzut

Gică Hagi a reacționat după meciul România-Norvegia, încheiat cu 0-4.

Duminică seară, România a fost învinsă de Norvegia, cu 4-0. Înfrângerea a avut loc la scurt timp după ce România a ratat ultima șansă pentru EURO 2020, când a pierdut în fața Islandei cu scorul de 1-2. 

Chiar și așa, Gică Hagi se arată optimist și crede că ‘tricolorii’ pot construi o echipă competitivă, dacă cei care iau deciziile recurg la o schimbare. 

„De cine nu e optimist ar fi bine să ne despărțim. Înainte, tot ce însemna echipa națională era plin de optimism, așa vin rezultatele. În momentul de față, pe mine m-a speriat ce am văzut. Dar eu sunt foarte optimist, cred că putem avea succes.

Nu cred, sunt convins că putem. Asta trebuie să le transmitem acestor copii. Ei au nevoie de cineva în spatele lor, care să-i conducă. Nu mă refer doar la o persoană, ci la toți care sunt în jurul lor. 

Asta e realitatea, nu trebuie să ne fie rușine. Nu putem spune că fotbalul românesc nu mai are nimic, trebuie să analizăm momentul, să vedem unde ne aflăm, dar să rămânem optimiști, succesul se construiește.

Trebuie să vedem cum îl putem construi, altfel va fi și mai greu. Trebuie să construim, succesul înseamnă mentalitate, dar trebuie timp, îți trebuie ani, îți trebuie selecție”, a spus Gheorghe Hagi la DigiSport.

Miercuri, 14 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, tricolorii joacă cu Austria. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel