România - Norvegia | Ciprian Tătăruşanu recunoaște: Nu s-a putut mai mult

Ciprian Tătărușanu, cel care a avut, din nou, câteva intervenții salvatoare și în acest meci, a declarat că încă mai crede în calificare, chiar dacă nu am obținut victoria, marți seara.

Portarul echipei naţionale de fotbal a României, Ciprian Tătăruşanu, a declarat la finalul partidei cu Norvegia, scor 1-1, că încă mai crede în şansele de calificare la EURO 2020.

"Nu s-au compromis şansele, dar este foarte dificilă acum situaţia, trebuie să luăm patru puncte în următoarele două meciuri. Cu siguranţă şi Spania şi-ar fi dorit să câştige astăzi, dar nu s-a putut. Aşteptăm meciurile următoare şi sperăm să obţinem cele patru puncte. E normal să fie tristeţe în vestiar atunci când iei gol în prelungiri, dar mai avem şanse şi trebuie să credem în ele până la capăt. De ce să nu puteam să învingem Suedia? Eram aproape de a învinge Norvegia, şi eu cred că sunt de aceeaşi valoare. Ar însemna o dezamăgire să nu ne calificăm, pentru că ne-am dorit foarte mult. Ar fi păcat să nu participăm la un European organizat de noi. Astăzi am dat tot toţi, ne-am dorit să câştigăm, dar nu s-a putut mai mult", a declarat Tătăruşanu.

El s-a arătat încântat de atmosfera creată de cei aproximativ 30.000 de copii pe Arena Naţională: "Atmosfera a fost de vis Am fost super pe toată durata partidei şi ne-au împins de la spate".

Selecţionatele României şi Norvegiei au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), marţi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020 la fotbal, într-o partidă la care au asistat aproximativ 30.000 de copii sub 14 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel