Romania, la Nations League. Contra, reacție surprinzătoare

Cosmin Contra
Cosmin Contra

România a picat în grupa Nations League cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Selecționerul României a oferit prima reacție în urma tragerii la sorți.

Contra recunoaște valoarea adversarilor, însă este pozitiv și se declară încrezător în forțele proprii și în jucătorii pe care îi are în vedere.

„Asta e, avem adversari puternici! Se putea puțin mai bine, dar până la urmă trebuie să jucăm cu aceste echipe. Întâlnim Serbia, o echipă de Mondiale. Apoi am picat din nou cu Muntenegru, echipa pe care am arătat, că o putem învinge, după cum am jucat la Cluj. Lituania este o echipă periculoasă, dar în general am avut rezultate bune împotriva ei. Cred că putem câștiga Liga Națiunilor", a declarat Guriță.

Primul meci de acasă, fără spectatori

„Va fi greu, dar sperăm să câștigăm această grupă. Depinde și de țintarul pe care îl va face UEFA. Avem un handicap, pentru că primul meci de acasă va fi fără spectatori. Va trebui să fim 100% pregătiți la ora începerii acestor meciuri, iar eu sper că fotbaliștii din străinătate să joace cât mai mult, să devină titulari și să vină să ne ajute. Eu am încredere în mine și în echipă. S-a văzut la ultimele meciuri o atitudine bună și dacă o vom păstra, vom putea câștiga grupa", a declarat Cosmin Contra la Pro TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel