România - Irlanda de Nord. Mirel Rădoi, la primul meci pe banca tricolorilor. REZULTAT - VEZI GOLURILE

Echipa naţională de fotbal a României a întâlnit vineri, pe Arena Naţională din Bucureşti, selecţionata Irlandei de Nord, în prima partidă din noua ediţie a Ligii Naţiunilor.

După 96 de minute, România termină la egalitate, scor 1-1, meciul disputat pe Arena Națională, contra Irlandei de Nord, deși a evoluat mai bine de o repriză cu un om în plus.

Minutul 86 aduce o mare ocazie pentru Alibec. Din păcate, mingea lovește bara. Scorul rămâne 1-1.

Irlanda de Nord egalează în minutul 86, prin golul lui Whyte.

Evans a fost aproape de autogol în minutul 72! Nord ilrandezul a respins centrarea lui Bancu în bara porții sale.

A început repriza a doua!

La pauză, scorul este de 1-0 pentru România!

Irlanda de Nord rămâne în 10 oameni din minutul 39! Magennis a primit cartonaș roșu și a fost eliminat de arbitrul partidei, Francois Letexier.

George Pușcaș deschide scorul, în minutul 25, pe Arena Națională! Stanciu a șutat puternic din afara careului, portarul Peacock a respins cu probleme în fața porții. Chiricheș a fost pe fază și i-a pasat ideal lui Pușcaș, care a îndeplinit o formalitate!

România conduce cu 1-0 Irlanda de Nord!

A început meciul!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

România, la primul meci cu Mirel Rădoi selecţioner, începe meciul cu Irlanda de Nord, vineri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Liga Naţiunilor la fotbal, cu Puşcaş şi Alibec în atac.

Cei doi atacanţi vor fi susţinuţi de Ianis Hagi. Rădoi a optat pentru o linie de mijloc cu Maxim, Cicâldău şi Stanciu. În centrul apărării se vor afla Chiricheş şi Toşca, în timp ce pe flancuri vor juca doi fotbalişti care provin din mijlocaşi, Hanca, respectiv Bancu.

Echipele de start:

România:

12. Ciprian Tătăruşanu - 4. Sergiu Hanca, 6. Vlad Chiricheş (căpitan), 3. Alin Toşca, 11. Nicuşor Bancu - 10. Alexandru Maxim, 22. Alexandru Cicâldău, 23. Nicolae Stanciu - 14. Ianis Hagi - 9. George Puşcaş, 7. Denis Alibec. Selecţioner: Mirel Rădoi. Rezerve: 1. Florin Niţă, 16. David Lazar - 2. Alexandru Creţu, 5. Ionuţ Nedelcearu, 8. Dan Nistor, 13. Florin Ştefan, 15. Andrei Burcă, 17. Ciprian Deac, 18. Florinel Coman, 19. Gabriel Iancu, 20. Sergiu Buş, 21. Dragoş Grigore.

Irlanda de Nord:

1. Bailey Peacock-Farrell - 17. Paddy McNair, 20. Craig Cathcart, 4. Daniel Ballard - 14. Stuart Dallas, 8. Steven Davis (căpitan), 13. Corry Evans, 3. Jamal Lewis - 21. Josh Magennis, 6. George Saville - 16. Conor Washington. Selecţioner: Ian Baraclough. Rezerve: 12. Michael McGovern, 23. Trevor Carson - 2. Michael Smith, 5. Conor McLaughlin, 7. Niall McGinn, 9. Liam Boyce, 10. Kyle Lafferty, 11. Shane Ferguson, 15. Jordan Thompson, 18. Gavin Whyte, 19. Joel Cooper, 22. Shayne Lavery. Arbitru: Francois Letexier; arbitri asistenţi: Cyril Mugnier, Nicolas Danos; al patrulea oficial: Amaury Delerue (toţi din Franţa) 

Antrenorul echipei naţionale de fotbal a Irlandei de Nord, Ian Baraclough, a declarat, joi seara, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Arena Naţională, că România, adversara din partida din Liga Naţiunilor de vineri, are mulţi jucători periculoşi, şi a precizat că ar fi suprins dacă selecţionerul Mirel Rădoi nu ar juca ofensiv.

Fotbalistul echipei naţionale a Irlandei de Nord, Steven Davis, a declarat, în cadrul aceleași conferințe că Ianis Hagi, colegul său de la Glasgow Rangers, va fi un jucător periculos pentru prima sa reprezentativă în meciul cu România de vineri din debutul noii ediţii a Ligii Naţiunilor.

Ce a spus Mirel Rădoi despre meciul cu Irlanda de Nord

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu va folosi primele două partide din Liga Naţiunilor, cu Irlanda de Nord şi Austria, doar pentru a pregăti barajul pentru calificarea la EURO 2020, cu Islanda.

"Sunt partide foarte importante pentru noi, începe un nou drum. Am ajuns să fim în play-off-ul pentru Campionatul European prin această competiţie, din punctul ăsta de vedere nu putem spune că folosim aceste două partide doar pentru a pregăti meciul cu Islanda. Dimpotrivă, sunt meciuri foarte importante pentru noul drum. Ceea ce am încercat zilele trecute să construim sper ca băieţii să pună în practică, să aplice cât mai multe dintre ideile pe care le-am lucrat împreună", a declarat Rădoi.

Tehnicianul s-a arătat nemulţumit de calitatea gazonului de pe Arena Naţională, unde se va disputa partida cu Irlanda de Nord: "Nu va fi o garnitură de început cu extreme. Cel mai important în momentul de faţă nu este sistemul de joc, ci ceea ce producem în dinamica jocului, câţi oameni aducem în careul adversarului, cred că astea sunt aspectele importante. Am văzut gazonul şi nu este unul aşa cum ne aşteptam, dar trebuie să ne adaptăm foarte repede".

Rădoi a afirmat că a primit mai multe mesaje de încurajare înainte de debutul său ca selecţioner la echipa naţională de fotbal a României.

"Am primit mai multe mesaje decât m-aş fi aşteptat, la acest început de drum oamenii sunt alături de noi ca staff, sunt încrezători şi sper ca la sfârşitul partidei de mâine seară să fie bucuroşi că o parte dintre ei au avut încredere în noi", a mai spus Mirel Rădoi.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte vineri (ora 21:45), la Bucureşti, selecţionata Irlandei de Nord, şi la 7 septembrie (ora 21:45), la Klagenfurt, reprezentativa Austriei, în primele două partide din noua ediţie a Ligii Naţiunilor.

Meciul echipei naţionale de fotbal a României cu Islanda, din semifinalele play-off-ului Campionatului European, se va disputa la 8 octombrie, la Reykjavik. Miza play-off-ului o reprezintă calificarea la Campionatul European amânat pentru vara lui 2021 şi care a fost confirmat că va fi găzduit în continuare de aceleaşi 12 oraşe de pe continent.

Turneul final al Campionatului European de fotbal, programat iniţial în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020, a fost amânat de UEFA pentru 11 iunie - 11 iulie 2021, din cauza pandemiei de coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel