România, egal la ultimul meci înainte de Jocurile Olimpice

Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României

FRF a anunţat că naţionala olimpică a României a remizat în ultima partidă dinaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo. 

"În prima repriză, România a avut mai multe ocazii decât adversarii. Întâi, Sîntean a reluat moale din 11 metri după o recuperare excelentă a lui Rațiu și o depășire frumoasă a unui jucător saudit (8). Apoi, Vali Gheorghe nu a reușit să reia din apropiere centrarea ideală a lui Sîntean (10).

După startul bun de partidă al tokyotricolorilor, oaspeții au contrabalansat printr-o reluare cu capul puternică, dar pe lângă poartă (23) și un șut slab, pe jos și pe centrul porții, respins de Marin (29.

Primele 45 de minute s-au încheiat cu un voleu din careu al lui Rațiu, după o preluare excelentă pe piept, respins însă în corner de fundași (40).

În repriza secundă numărul ocaziilor de poartă a scăzut, jocul a devenit însă mai încrâncenat și uneori chiar pe contre. Cel mai important al nostru a venit după o urcare inspirată a lui Pașcanu care l-a lansat ideal, pe jos, pe Vali Gheorghe, dar fotbalistul Astrei, singur cu portarul, nu a mai apucat să finalizeze (55).

Oaspeții au avut o singură mare ocazie de gol în prelungiri, dar au șutat peste poartă din doar câțiva metri, în urma unei respingeri a portarului nostru", anunță FRF.

Lotul complet pentru Olimpiadă 

Fotbal (18 jucători + 4 rezerve): Portari - Marian Mihai Aioani, Mihai Maximilian Popa, Ştefan Târnovanu; Fundaşi - Tudor Cristian Băluţă, Radu Ştefăniţă Boboc, Andrei Chindriş, Virgil Eugen Ghiţă, Andrei Florin Raţiu, Florin Ştefan, Alexandru Ştefan Paşcanu, Ricardo Florin Grigore; mijlocaşi - Mihai Alexandru Dobre, Ion Gheorghe, Marius Mihai Marin, Dragoş Ionuţ Nedelcu, Eduard Marian Florescu, Antonio Sefer, Virgil Andrei Ciobanu, Marco Alexandru Dulca; atacanţi - Andrei Sîntean, George Dănuţ Ganea, Valentin Gheorghe; Antrenori: Mirel Matei Rădoi, Constantin Nicolae Dică, Florin Constantinovici Schreiber, Leontin Toader; 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel