România - Belarus. Mirel Rădoi, optimist după amical: Ăsta e aspectul pozitiv!

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

După victoria României de miercuri seară, Mirel Rădoi a vorbit despre ce s-a întâmplat pe teren, dar a și răspuns la întrebarea ce-l vizează la conducerea „Universitatea Craiova”.

România a învins Belarus miercuri seară, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești cu scorul de 5-3. Selecționerul Mirel Rădoi s-a arătat mulțumit de prima repriză.

„Am câștigat o repriză și am pierdut una. În prima repriză, probabil și cât am rezistat fizic, am reușit să înscriem. În repriza a doua, probabil, și pe fondul unei relaxări am primit 3 goluri. 

Ăsta e aspectul pozitiv, prima repriza, cele 5 goluri. Nu înseamnă că trecem cu vederea lucrurile negative. Trebuie să ne obișnuim cu asta, să încercăm să construim ceva. Când marcăm gol, să clădim o mentalitate puternică, să înscriem și golul 2 și 3, să vorbim despre o reconstrucție a naționalei“, a spus Mirel Radoi la finalul amicalului.

Rădoi, enervat de subiectul „Universitatea Craiova”

După victoria în amicalul cu Belarus, Mirel Rădoi a fost întrebat și dacă va prelua „Universitatea Craiova”. Selecționerul a declarat că „deocamdată sunt la echipa națională, nu ar fi frumos să vorbesc despre așa ceva nici pentru Craiova, nici pentru federație.”

„Chiar dacă nu există nimic, nu trebuie să lămuresc nimic cât sunt aici. Veți vedea la fiecare partidă unde mă veți găsi, văd că știți mai bine decât mine, așa că vă las să speculați”, a mai spus Rădoi la Pro X, miercuri seară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel