România - Anglia U21 | Rădoi, schimbare de strategie

România - Anglia U21 | Rădoi, schimbare de strategie
România - Anglia U21 | Rădoi, schimbare de strategie

În conferința de presă susținută înaintea meciului pe care România U21 îl va juca împotriva Angliei U21, Mirel Rădoi a anunțat că elevii săi vor schimba strategia.

După ce tricolorii mici au învins Croația U21, cu scorul de  4-1, vineri ei nu vor mai risca să le lase spații libere englezilor. În plus, selecționerul reprezentativei de tineret a verificat prognoza meteo din orașele în care evoluează jucătorii echipei naționale a Angliei, iar acesta a ajuns la concluzia că tricolorii vor putea face față cu brio căldurii.

"Cred că este un aspect care ne favorizează. Noi am jucat la 18.30 (n.r. ora Italiei) cu Croația, iar ei au jucat seara. M-am uitat la orașele unde joacă ei și am văzut că acum sunt 15-16 grade. Au jucat și cu un om în minus la meciul trecut, alt lucru care contează", a spus Mirel Rădoi.

Partida dintre Anglia U21 și România U21 are loc vineri, 21 iunie, de la ora 19.30, pe stadionul Dino Manuzzi din Cesena, în etapa a doua din Grupa C a EURO 2019.

Pentru această partidă, selecționerul a dezvăluit și cum își dorește să joace jucătorii săi în meciul cu Anglia. "Este greu să joci 1 contra 1. Trebuie să nu le oferim spații în ultimii 30 de metri pentru că așa o să ne fie greu. Trebuie să avem dublaj la fiecare post pentru a nu le acorda ocazia să tragă la poartă", a mai spus Mirel Rădoi.

Echipa României de tineret U 21 se află pe prima poziție în Grupa C, cu 3 puncte, la egalitate cu Franța U21, dar cu un golaveraj mai bun.

Citește și:

Șansele României la câștigarea EURO U21. Cote la pariuri pentru tricolori

EURO U21 | Romania Anglia U21 - Arbitrii meciului. Amintiri triste pentru români


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel