Românca care se bate cu retailerii internaționali. Vinde de 1 milion de euro pe an

orar-hypermarket
orar-hypermarket

Elena Liliana Comăneci este antreprenoarea care a reuşit să îşi menţină business-ul în comerţul alimentar timp de 23 de ani în ciuda avalanşei de retaileri internaţionali care s-au extins în tot Bucureştiul.

Elena are un singur magazin de 100 de mp în sectorul doi al Capitalei, care are rulaje de peste 1 milion de euro anual şi bineînțeles profit. 

Aceasta are 15 salariaţi, pe care îi plăteşte, în medie, cu 20% mai mult faţă de marii retaileri şi o strategie de business care îi face magazinul căutat chiar şi în condiţiile unei concurenţe acerbe care vine cu preţuri mici şi o ofertă mult mai variată.

Care este secretul?

"Secretul a fost că am reuşit să ne diferenţiem prin tot ceea ce facem, prin noutatea sortimentaţiei, prin unicitate. De ani de zile, aduc săptămânal produse noi pe care le includ în oferta. Am avut, spre exemplu, "bunătăţile americane" pe care doar la noi clienţii le puteau găsi într-o varietate foarte mare aşa că a fost un punct de atracţie foarte mare", a explicat Comăneci în cadrul unei conferinţe, potrivit economica.net.

De asemenea, acestea povesteşte că o ajută şi programul magazinului, care este non-stop, dar şi raportul corect calitate preţ, selecţia produselor, cardul de fidelitate prin care oferă clienţilor avantaje imediate, layout-ul magazinului şi nu în ultimul rând experienţa de cumpărături.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel