Romașcanu - Ciolacu, plecare din PSD. S-a aflat adevărul

Romașcanu - Ciolacu, plecare din PSD. S-a aflat adevărul
Romașcanu - Ciolacu, plecare din PSD. S-a aflat adevărul

După ce s-a scris în anumite părți ale presei că pregătește plecarea din PSD alături de Marcel Ciolacu, Lucian Romașcanu, fostul ministru al Culturii, a făcut câteva precizări.

"Înțeleg, după douăzeci de ani de media, cât de mult se poate înțelege din presa românească, atât din cele ce se văd cât și din cele ce se petrec în zone mai absconse. Să zicem că zona absconsă și nu scăderea în profesie îi împiedică pe unii dintre jurnaliști să-și sune "clienții" când aceștia fac subiectul câte vreunei știri.

Astăzi am aflat din presă că negociez plecarea din PSD împreuna cu șeful meu Marcel Ciolacu; știre dată, preluată și răspreluată fără un țâr la telefonul propriu spre o minimă verificare. Pentru că nu țâr, lămuresc eu aici:

- Sunt în PSD și predecesorii din ianuarie 1990, membru fondator al organizației de tineret a FSN

- Nu am am fost în alt partid nici măcar în vizită (pe bune!)

- Am primit încrederea alegătorilor ca senator pe listele acestui partid în 2016; avem, pe lângă responsabilitatea la nivel național, multe de facut pentru Buzău

- Am fost ministru (unii zic că bun...) într-un guvern al PSD

- Am, în zonele fundamentale, o anumită fidelitate care mă împiedică la gesturi incorecte

- Sunt destul de fraged în politica mare să mut pânzele după cum bate vântul într-un anumit moment

Iată câteva motive pentru care plecarea din PSD nu este pentru mine o opțiune. (Nu zic niciodată căci știm zicala, dar cred că lucruri grave și de neschimbat trebuie să se petreacă pentru ca un transfer al meu să se întâmple. Mai repede mă întorc la vatră...)

Totuși, mărturisesc deschis că văd și eu lucruri criticabile în PSD, sunt sigur că uneori abordarea unor zone s-ar putea face mai bine, am și eu așteptări mari de la mine, de la șefii și colegii mei. Dar, iarăși, cred că toate astea se pot discuta și îndrepta în interior, fără a scoate mașina de spălat rufe în stradă", a transmis Lucian Romașcanu.

Mesajul lui Ciolacu

Apoi, dând share la postarea, Marcel Ciolacu, fost vicepremier, a spus: "Indiferent de câte "fake news-uri" vor mai fi, râmâne cum am stabilit: organizația PSD Buzău e printre cele mai puternice din țară! Si o să mă asigur că așa rămâne!!!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel