Rodica Culcer acuză USL de presiuni politice pentru demiterea sa

rodica culcer
rodica culcer

Rodica Culcer a publicat pe blogul personal o postare cu titlul "Good-bye, Stalin!" în care acuză USL pentru demiterea sa. Fostul director de ştiri al TVR susţine că a ocupat postul la Televiziunea Publică în urma unui concurs şi este nevoită să plece pe uşa din dos. Cu toate acestea, dacă privim actualele cerinţe pentru postul de Director de Ştiri al TVR, observăm că Rodica Culcer nu s-ar califica din cauza lipsei de experienţă şi a studiilor.

"Această decizie este o cedare în faţa presiunilor politice din partea USL, am decis să demisionez din TVR, părăsind şi postul de realizator", a scris Rodica Culcer, pe blogul său.

Alexandru Lăzescu, preşedinte-director general al Televiziunii Române, a pus, miercuri, în aplicare hotărârea Consiliului de Administraţie, care prevede încetarea contractului de director interimar al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport (DEIS) al Rodicăi Culcer.

"Într-o instituţie în care prezenţa la lucru este o chestiune de opţiune personală, cei mai mulţi dintre ei muncesc cu pasiune, fără să se uite la ceas, şi realizează un serviciu public de certă valoare. Sper ca plecarea mea să-i elibereze de obsesii pe membri noii majorităţi a CA şi să-i determine să-i lase în pace pe jurnaliştii de la Ştiri. Tare mă tem însă că nu va fi aşa. Stalin veghează! Până la urmă va fi mai uşor pentru mine, care – la ânceputul acestui annus horribilis, pot spune nu numai Good-bye, Stalin!, ci şi I did it my way!" mai scrie Rodica Culcer.

Citeşte şi:

Rodica Culcer, schimbată cu Anca Lăzărescu la șefia știrilor TVR

Rodica Culcer nu ar fi ajuns director de ştiri la TVR dacă regulile de acum s-ar fi respectat în 2005

USL: Rodica Culcer, transformată în ”pensionar de lux” de TVR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel