Robin Williams, acuzații de hărțuire sexuală la patru ani după moarte. Mărturii șocante de pe platoul de filmare

O fostă colegă de platou a lui Robin Williams face acuzații halucinante la adresa îndrăgitului star, care s-a sinucis în 2014, în urma depresiei severe de care suferea.

Actrița Pam Dawber, partenera lui Robin Williams din producția „Mork & Mindy”, declară că acesta făcea „cele mai scârboase lucruri” în prezența ei: îi atingea zonele intime și se dezbrăca de față cu aceasta, însă, de fiecare dată scăpa ușor, datorită „personalității adorabile” a actorului, citează publicația The Guardian.

Declarațiile au fost făcute în cartea biografică dedicată lui Robin Williams, al cărei autor este jurnalistul Dave Itzkoff.

[citeste si]

„Îmi făcea cele mai scârboase lucruri, dar nu mă deranja cu adevărat. Se expunea în fața mea, mă împingea, mă pipăia și mă apuca de toate părțile corpului. Bănuiesc că o făcea tuturor… dar era foarte distractiv”, susține actrița.

„Se uita la tine jucăuș, ca un cățeluș, și, dintr-o dată, te apuca de piept și fugea. Dar cumva, reușea să scape basma curată”, a adăugat Dawber.

Producătorul filmului, Garry Marshall, confirmă spusele acesteia: “Obișnuia să-și dea jos toate hainele, apoi stătea în fața tuturor complet gol, în timp ce colega lui încerca să-și joace rolul. Pare că scopul său în viață era să o facă pe Pam să se simtă stânjenită.”

Actorul, laureat cu premiul Oscar, a recunoscut că, în perioada tinereții, acesta a făcut abuz de alcool și droguri, iar comportamentul său poate fi pus pe seama acestui fapt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel