Robert Lewandowski (Bayern Munchen), nou RECORD în Bundesliga

Internaţionalul polonez Robert Lewandowski, atacantul echipei Bayern Munchen, a stabilit sâmbătă un nou record absolut în Bundesliga, înscriind 10 goluri în primele şase etape ale sezonului, informează AFP.

Lewandowski a marcat al treilea gol al lui Bayern în minutul 79 al partidei câştigate în deplasare, cu scorul de 3-2, pe terenul formaţiei SC Paderborn. Celelalte goluri au fost înscrise de Gnabry (15) şi Coutinho (55) pentru învingători, respectiv Proger (68) şi Collins (84): Graţie acestui succes, bavarezii au urcat pe prima poziţie a clasamentului, depăşind-o cu un punct pe RB Leipzig, care s-a înclinat pe teren propriu în partida cu Schalke 04 Gelsenkirchen (scor 1-3).

Și-a prelungit contractul cu Bayern Munchen

La 31 de ani, Robert Lewandowski, care tocmai şi-a prelungit contractul cu Bayern până în 2023, reuşeşte cel mai bun debut de sezon din cariera sa. Autorul unei triple şi a două duble în campionat, polonezul a marcat cel puţin o dată în ultimele opt partide disputate de echipa sa în toate competiţiile.

El va avea ocazia să-şi continue seria incredibilă marţi seara, în Liga Campionilor, la Londra, pe terenul lui Tottenham, finalista ediţiei trecute. Lewandowski a cucerit de patru ori până acum titlul de golgheter al campionatului Germaniei, cu un record personal de 30 de goluri în sezonul 2015-2016. El însă nu a fost niciodată aproape de recordul absolut al legendarului Gerd Muller, cu 40 de reuşite în 1971-1972.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel