Robert Lewandowski, aproape la Barcelona. Acord verbal între agentul său şi clubul catalan

Facebook Robert Lewandowski
Facebook Robert Lewandowski

Atacantul polonez Robert Lewandowski, acum la Bayern Munchen, s-ar putea transfera în această vară la FC Barcelona. 

Agentul polonezului Robert Lewandowski, atacantul echipei de fotbal Bayern Munchen, a ajuns la un acord verbal cu FC Barcelona, în vederea unui transfer pe Camp Nou în această vară, anunţă mass-media germană, citată de agenţia DPA.

Conform portalului Sport1, agentul Pini Zahavi şi responsabilii clubului catalan s-au pus de acord în privinţa unui contract pe trei ani pentru Lewandowski.

Golgheterul polonez, în vârstă de 33 ani, joacă din 2014 la Bayern Munchen, după ce a evoluat anterior la o altă grupare din Bundesliga, Borussia Dortmund. Contractul său cu campioana en titre a Germaniei expiră în iunie 2023.

Ziarul german Bild a anunţat vineri că oficialii lui Bayern ar fi de acord să se despartă de Lewandowski pentru o sumă cuprinsă între 35 şi 40 de milioane de euro.

Preşedintele clubului bavarez, Herbert Heiner, a declarat, însă, în cursul acestei săptămâni, că Robert Lewandowski are un contract valabil încă un an şi trebuie să-l respecte, scrie Agerpres.

Benzema i-a egalat pe Lewandowski și Ronaldo în două clasamente ale golgheterilor UCL după golul istoric cu Manchester City

Francezul Karim Benzema, căpitanul echipei Real Madrid, a marcat al 15-lea său gol din acest sezon în Liga Campionilor la fotbal, miercuri seară, împotriva formaţiei Manchester City (scor 3-1 după prelungiri), şi a urcat pe locul al treilea în clasamentul istoric al golgheterilor acestei competiţii, cu un total de 86 de reuşite, egalându-l pe polonezul Robert Lewandowski (Bayern Munchen).

Internaţionalul francez a transformat un penalty în prelungirile partidei de pe stadionul Santiago Bernabeu (min.95), după ce reuşise o dublă în meciul tur cu Manchester City (scor 3-4).

De asemenea, datorită acestui gol, Benzema l-a egalat și pe portughezul Cristiano Ronaldo în topul celor mai buni marcatori în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor într-un singur sezon, cu 10 goluri marcate în această ediție. 

Primele două goluri ale madrilenilor în jocul de miercuri l-au avut ca autor pe tânărul atacant brazilian Rodrygo, în minutele 90 şi 90+1, care a ajuns astfel la cinci reuşite în actuala ediţie a Ligii Campionilor. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel