Riyad Mahrez a decis unde va juca după despărțirea de Manchester City

Man. City, în premieră în finala UCL. Mahrez: Cei de la PSG și-au ieșit din minți. Au început să ne lovească
Man. City, în premieră în finala UCL. Mahrez: Cei de la PSG și-au ieșit din minți. Au început să ne lovească

Clubul englez Manchester City s-a înţeles cu gruparea saudită Al-Ahli pentru a-l ceda pe fotbalistul algerian Riyad Mahrez în schimbul sumei de 30 de milioane de lire sterline, a transmis BBC. 

Riyad Mahrez, o extremă de 32 de ani, a primit permisiunea clubului Manchester City să nu participe la turneul din presezon al echipei în Japonia şi Coreea de Sud. Mahrez mai are doi ani de contact cu actuala sa formaţie, care a plătit pentru el 60 de milioane de lire sterline în anul 2018.

Fotbalistul a înscris 15 goluri în 47 de partide în sezonul trecut, în care 'cetăţenii' au reuşit o triplă istorică, câştigând campionatul, Cupa Angliei şi Liga Campionilor. Totuşi, Mahrez a rămas pe banca de rezerve atât la finala Cupei Angliei, cât şi la cea a Ligii Campionilor. Acum, antrenorul Pep Guardiola a decis să-l lase să plece.

Arabia Saudită, graţie resurselor financiare importante, a atras jucători de top precum Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, N'Golo Kante şi antrenori ca Steven Gerrard. Mahrez este singurul fotbalist important al lui City care nu participă la turneul formaţiei în Asia. Viitorul coechipierilor săi Kyle Walker, Bernardo Silva şi Aymeric Laporte a făcut obiectul speculaţiilor în această vară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel