Ritualuri care vă aduc bani. Pași simpli pentru a vă îmbogăți

Există o serie de ritualuri care vă aduc noroc la bani. 

Banii emană o energie puternică, iar omul nu reușește, întotdeauna, să se alinieze cu ea, să se ridice la nivelul ei sau să o domine. Acesta este și motivul pentru care, de multe ori, omul muncește pe brânci pentru a-și spori veniturile, dar rezultatul lasă de dorit. Alteriori însă este suficientă o analiză mai atentă a semnelor ivite în jur, pentru ca stabilitatea financiară să vină, practic, de la sine.

1. Orice bancnotă adusă în casă trebuie să rămână în locuința dumneavoastră cel puțin 24 de ore înainte de a fi cheltuită. Încet, profitul își va face apariția și se va înmulți.

2. Se spune că o monedă găsită înseamnă noroc și succes. Dar numai dacă nu este cheltuită. Trebuie ținută în buzunar sau în portofel pentru a atrage mai mulți bani.

3. Un talisman dintr-o monedă poate fi confecționat de oricine, practic. În acest sens, moneda trebuie introdusă într-un săculeț din pânză mic, de culoare roșie, și ținută în buzunar. Banii cu siguranță vor fi atrași.

4. O bancnotă nou-nouță nu trebuie cheltuită. Ea trebuie păstrată permanent în portofel, dar nu îndoită, ci desfășurată. Numai așa va reuși să-și aducă multe dintre "surorile" ei.

5. Nu dați bani împrumut seara și după apusul soarelui. Dacă nu veți respecta această regulă, banii dați nu vor fi restuiți prea curând, iar dumneavoastră vă veți confrunta cu probleme financiare.

CITIȚI CONTINUAREA PE DC BUSINESS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel