Rihanna, proiect în Cuba

Rihanna
Rihanna

Vedeta pop Rihanna se află în vizită în Cuba alături de actorul şi muzicianul Donald Glover pentru a filma împreună ceea ce pare un nou proiect, având ca titlu provizoriu 'Guava Island' (Isla Guayaba).

Interpreta din Barbados a mai vizitat Havana în 2015, când a fost imortalizată de celebra fotografă Annie Leibowitz într-o şedinţă foto pentru revista Vanity Fair, în care cântăreaţa pozează nud în interioarele unei vile istorice, sau pe scările celebrului restaurant havanez 'La Guarida'. Departe de strălucirea care a marcat prima ei şedere în capitala cubaneză, Rihanna apare acum îmbrăcată în imaginile publicate de revista locală Vistar, care asigură că artista şi Glover fac parte din distribuţia filmului 'Guava Island', fără să menţioneze dacă este vorba de un videoclip sau de un lungmetraj.

Joacă și un actor din Game of Thrones

Despre noul proiect nu se ştie prea mult, doar că va fi realizat de regizorul american de origine japoneză Hiro Murai, devenit celebru datorită comediei 'Atlanta' şi unei lungi liste de videoclipuri pentru artişti ca David Guetta, Massive Attack sau chiar Donald Glover, cunoscut sub numele de scenă 'Childish Gambino'. În 'Guava Island' mai apar Letitia Wright - Shuri din filmele cu supereroi 'Black Panther' şi 'Avengers: Infinity War' - şi Nonso Anozie, cunoscut pentru a-l fi interpretat pe Xaro Xhoan Daxos în serialul 'Game of Thrones'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel