Richard Clayderman revine la București, anul viitor, în martie

richard-clayderman-concert-bucuresti
richard-clayderman-concert-bucuresti

Richard Clayderman, unul dintre cei mai iubiţi pianişti ai lumii, revine la Bucureşti anul viitor, pentru a susţine un concert la Sala Palatului, pe 19 martie, de la ora 20.00.

Autor: Cătălina Grigore

Richard Clayderman va readuce primăvara romantică la Bucureşti, într-un spectacol în care magia pianului va molipsi publicul cu sensibilitatea şi pasiunea muzicii sale memorabile.

Spectacolul va fi condimentat de către percuționistul Daniel Ciampolini, dar și de muzica magistrală a Cameratei Regale. "Prince of Romance", aşa cum este supranumit celebrul pianist, va oferi celor prezenţi două ore feerice, în care va interpreta cele mai cunoscute şi apreciate cântece ale sale. Dintre acestea nu va lipsi cea mai iubită piesă a artistului francez, "Ballade pour Adeline", cu care a atins numărul vânzărilor record, de peste 20 milioane de exemplare în 38 țări.

Talentul lui Richard Clayderman a fost apreciat nu numai prin aplauzele a milioane de fani, ci şi prin cele 267 de discuri de aur şi 70 de discuri de platină obţinute în urma înregistrărilor a peste 1.300 de melodii. Artistul deţine titlul oficial de "cel mai popular pianist din lume", acordat de Cartea Recordurilor. numărul vânzărilor record, de peste 20 milioane de exemplare în 38 țări.

Biletele sunt disponibile la preţurile de 400 de lei, 300 de lei, 200 de lei, 140 de lei şi 95 de lei, în reţeaua - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.eventim.ro.

Richard Clayderman a mai cântat la Bucureşti în luna martie a acestui an, fiind singurul artist francez ale cărui discuri s-au vândut în peste 70 milioane de copii în peste 57 de ţări. Pianistul are un real succes, susținând aproape 200 de concerte anual, în săli arhipline.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel