Rezultate Liga Campionilor, miercuri. Echipele calificate în sferturi

Miercuri s-a încheiat prima parte a calificărilor pentru Liga Campionilor, faza optimilor.

TOTTENHAM - JUVENTUS: 1-2

 Juventus Torino s-a calificat, miercuri seara, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Tottenham Hotspur cu scorul de 2-1 (0-1), la Londra, în manşa secundă a optimilor. Cele două echipe terminaseră la egalitate, 2-2, în partida tur, de la Torino. Londonezii au deschis scorul pe Stadionul Wembley prin Heung-Min Son (39), dar Juve, care a evoluat dezamăgitor timp de o oră, a întors soarta partidei şi a calificării în decurs de doar trei minute, graţie golurilor marcate de argentinienii Gonzalo Higuain (64) şi Paulo Dybala (67).

MANCHESTER CITY - BASEL: 1-2

Echipa engleză de fotbal Manchester City s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, deşi a fost învinsă surprinzător acasă de FC Basel cu scorul de 2-1, în manşa secundă a optimilor. City, care câştigase prima manşă cu 4-0, a deschis scorul prin brazilianul Gabriel Jesus (8). Mohamed Elyounoussi a restabilit egalitatea (17), iar Michael Lang (71) a adus victoria oaspeţilor. Gabriel Jesus a marcat golul cu numărul 100 pentru cetăţeni în Champions League. Manchester City nu mai pierduse pe teren propriu din decembrie 2016.

Juventus și Manchester City s-au calificat în sferturile Ligii Campionilor. Acestea se alătură lui Real Madrid și Liverpool, calificate marți seară.

[citeste si]

Ultimele meciuri ale optimilor:

Marţi, 13 martie
Man United - Sevilla, în tur 0-0
AS Roma - Șahtior, în tur 1-2

Miercuri, 14 martie
Beșiktaș - Bayern, în tur 0-5
Barcelona - Chelsea, în tur 1-1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel