REZULTATE DEFINITIVAT 2016. Când se pot depune contestații

rezultate bac 2018 edu.ro
rezultate bac 2018 edu.ro

Rezultatele examenului naţional de definitivare în învăţământ vor fi afişate joi la centrele de examen şi pe definitivat.edu.ro.

Contestaţiile se vor depune la centrele de examen joi şi vineri, iar rezultatele finale după contestaţii vor fi afişate pe 18 august.

Proba scrisă din cadrul examenului naţional de definitivare s-a desfăşurat pe 4 august în 42 centre de examen (câte unul în fiecare judeţ şi în municipiul Bucureşti). Dintre cei 9.737 de candidaţi înscrişi la începutul anului şcolar, au fost admişi să participe la proba scrisă 9.005 candidaţi care au îndeplinit cumulativ cele trei condiţii prevăzute de metodologie: efectuarea unui stagiu de predare în specialitate de cel puţin un an, calificativul 'Bine' sau 'Foarte bine' pentru anul şcolar în curs şi minimum media 8 la inspecţiile speciale la clasă desfăşurate pe perioada anului şcolar.

[citeste si]

În funcţie de discipline/specializări, cei mai mulţi candidaţi predau învăţământ preşcolar în limba română (1.820), învăţământ primar în limba română (1.373), educaţie fizică şi kinetoterapie (902) şi limba şi literatura română (773).

Nota minimă de promovare a examenului este 8. Cadrele didactice care promovează examenul dobândesc dreptul de practică în învăţământul preuniversitar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel